ariyaliyya Arkadaşlar ilk bebeğim kızdı 2600 doğdu minancıktı ikinciye gebeyim biraz tombik doğması için neler yemeliyim iştahım yok Çünkü bebek kilo olması için tavsiyeleriniz neler bi hafta geriden geliyor kilosu az 25 hafta 580 gram
Toprakkkk ariyaliyya ev yapımı yoğurt tüketmeye çalış mutlaka süt iç her gün.muz kasar peyniri kilo aldırıyor
Aseldurupp ariyaliyya bolbol kuru meyve heleki kuru erik gece yatmadan ye fındığı ballla karıştır öyle ye ben ilk gebeligimde yaptim 4000 kilo doğdu şuan yine yapıyorum göbekli diyor doktor kızımda gobekliydi hemen kilo almaya başlar
Eylul-Ada2020 canım günlük kaşar peyniri, süt yoğurt, tahin pekmez karışımı günde 1 yemek kaşığı , 1 muz 3 yada 4 ceviz yumurta...
Ravzamm Eylul-Ada2020 evet bunlar kilo aldırıyo bebeğe ama ben hic birini düzenli yemiyorum benimde 25+5 haftalıkken 900 gramdı
Pembepanterr Eylul-Ada2020 kaşar nasıl kilo aldırıyor acaba bana hiç sağlıklı gelmiyor yağlı bişey sonucta ama cok okudum kaşarın kilo yaptırdığını
Eylul-Ada2020 burdan yazmışlardı bende bu ay sonucu görücem inşallah benimde minyon dedi doktor 26+4 te 800 gr 32 cm
Eylul-Ada2020 Ravzamm maşallah canım her Bebek farklı gelişimi ben düzenli bu ay başladım bakalım sonuc değişecek mi 🤣
Ravzamm Eylul-Ada2020 hadi bakalim insallah degisir kilo alir canm 🤗 ben ilk kizimda hergun duzenli süt ve muz yiyodum kaşarida arada yiyodum 38. Haftada 3800 doğdu son aylarda yemeye başlamıştım doktor 40 haftayi beklese 4 kiloyu gecerdi dedi 😀
Nisare Ne yaprsanız yapın bebek kilo almıyorsa aldıramıyorsunuz. Bu kötü birşey değil. Yapısal bir durum. Sağlıklı olmaları önemli. Kilolu olmaları değil. Oyüzden kafaya takmayın. Bir sorun olursa zaten doktorunuz sizi bilgilendirir. 😊
Usluglhn Nisare kesinlikle katiliyorum size. Almasi gerektigi kadarını aliyor tombul olanlar da ya genetik oluyor ya da seker oldugu icin oyle oluyor.
Busragungor ariyaliyya günde 1 su bardağı kadar içtim cok yemek yiyen iştahlı birisi değilim bunu ictim hep haftasıyla uyumlu gtti. Ayrica muz ceviz meyve cok tukettim
Eylul-Ada2020 Ravzamm maşallah canım benim ilk çocuğum 39 haftalık 3260 doğdu doktor kızımız abisi gibi olur diyor en fazla 🤣
Usluglhn ariyaliyya 3 muz mu😲 Seker orani cok yuksek bi meyve gunde 1 porsiyon meyve tuketmelisiniz fazlasi size sadece yag olarak geri döner 1 taneden aldiginiz vitaminle 3 taneden alinan vitamin ayni. Ki gunde neler yiyoruz dusunsenize kac kaloriye ulasiyor
Ravzamm Eylul-Ada2020 olsun canm 3 kiloyu geçtikten sonra yeter bence 🤗 ilk oğlun kaç yaşında kaç haftalık hamilesin