Nesrinnn Eebbrruu öyle olması gerekiyor bakteriler ürediği için sen yinede doktora git ki içindeki vesvese ölsün
Nesrinnn Eebbrruu bizimkiler birgün bile bekletmez korkma etli değil ne demek insallah rahatlamıssındır biraz🤗
Kekmez Eebbrruu bakın ben şanlıurfa viranşehirdeyim burada yaşıyorum etli gelebilir ona bakılırsa bulgurda şişiyor o zaman bulgurluda gelmemesi lazım siz her ihtimale karşı mutlaka hem toksoplazma testi yaptırın hem de kıl kurduna dikkat edin
Sedefff1 Eebbrruu canım eger evde yapıldıysa büyük ihtimal etli ama dışardan hazır alındıysa et koymuyolar yasak zaten
Eebbrruu Sedefff1 çok sagolun içim rahatladı gercekten de. 😞 ilk hamileliği de kürtaj oldugum için baya pimpirikliyim
Sedefff1 Eebbrruu Allahın izniyle rahat ol cnm bişey olmz Et konusundada o kadar eminimki %100 Rabbim saglıkls kucgmza almyı nasip etsn inş bebişlerimizi
Oglununannesi [bilinmeyen] bizim sağlık ocağı yapmıyoruz dedi ve gidip hastanede yaptırdım acaba bi bizimkimi yapmıyor🧐
Oglununannesi Eebbrruu bi gün sonra çıkmıştı hastanede ben sürekli yiyorum çiğ köfte bu arada ama etsiz bi sorun olcağını sanmam bi seferlikten takma kafana bence🙃