Yoncaeroglu Eebbrruu bence bişey olmamistir ya tabiki tuvalete çıkıldığında görülüyo hemen zaten içini rahat tut canım bundan sonrasında aklında olsun çiğ bişey yeme 😊
Yoncaeroglu Eebbrruu baharatından miden bulanmış olabilir acıda iyi değil canım fazla baharat tuz şeker bunlar bebeğe iyi gelmiyo miden rahatsız olmuştur dediğim gibi bol su yoğurt meyve tüket bol ç vitaminli
Eebbrruu [bilinmeyen] öyle bseyi yeni duyuyorum da sağlık ocağına smdi gtsem ac karina tok karina frkediyor mu acaba
Nesrinnn Eebbrruu urfa etli etsiz yumurtalı 3 çeşit var etli ciğ köfteyi cok bekletmezler büyük ihtimalle etsizdir
AhuMehmet Nesrinnn bu yorumu okumadan bende bir yorum yapmıştım 😊 evet etliyi yarım saat bile bekletmezler burada kaldı ki başka şehire hiç gönderilmez etsiz dur muhtemelen
Nesrinnn Eebbrruu sana uzak yoldan buzlu sekilde mi geldi nasıl oldu öyleyse kesin etsiz rahat ol canım gmrümcelerim yapar hic bekletmeden yeriz hemen
Eebbrruu Nesrinnn uzak yoldan geldi urfadan amasyaya. Paket içinde sariliydi lavasi flan vardı içinde nar eksisi bide
Nesrinnn Eebbrruu dükkandan falan aldıysa bilemem ama arkadas falan yolladıysa etsiz o kesin sen doktora git ii rahat etsin
Nesrinnn Eebbrruu ırfada yasıyorum bütün ciğ köfteler bulgur girdiginin gördüm ama dediğim gibi etliyi satan yerler dışında kimse o kadar bekletmez
Nesrinnn Eebbrruu öyle olması gerekiyor bakteriler ürediği için sen yinede doktora git ki içindeki vesvese ölsün