ipekveannesi Mertarasinannesii bünye ile alakalı kilo alımı. Zayıf birisiyse genelde çok kilo alıyorlar ama eğer kiloluysa az alıyorlar. Ben hamileliğimi 5,5 kiloyla bitirdim
Mekamu Ben toplamda 2 kilo vererek hamileliği tamamlayan birini duydum şok oldum inanamadım ama olabiliyormuş. Kız baya baya anlattı 😂😂
Ozlemio M_agayeva bende 71 kaldim 80 oldum sonra 76 ya dustum ama disardan bakinca oyle sis kilolu durmuyorum zaten hamile gibide gozukmuyorum 7.5 aylik oldum
Burcu16 Mertarasinannesii canım ilk hamileligmde kusma falan olmadı hiç toplam 9 kilo aldım ama iştahım hiç neredeyse artmamıştı diyebilirim. 2. Ye hamileyim şuan 28. Haftadayım 8 kilo aldım ve ilk aylarda cok kustum ama iştahım cok felaket açık
Ftsctn_20 Mertarasinannesii ayy bugün öğrendim ki 78 kilo olmuşum yani tam 18 kilo almışım farketmeden ülkedeki yiyeceklerin yarısını ben yedim galiba 😁 Yani aslında aynaya bakıyorum çokta kilo almışım gibide gelmiyor gözümde perde mı var anlayamadım 😁
Nrslbkc @Mertarasinannesii evvettttt geldik en can alıcı soruya🙈 49 la hamile kaldım şuanda 69 um 36+2 toplamda 20 kilo şaka gibi🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beyzaburcu Akşam hafif yiyin kzlar acıkınca ayva yiyin lifli olduğu için çok tok tutuyo birde meyveyi gündüz yemeye çalışın 😇🤗
Evlatkokusu Beyzaburcu bebeğin gelişimi de iyiyse süpersin bende 25+3 teyim 4 kilo aldım oğlum da 1 kilo 35 cm maşallah 🧿 gebelik şekeri de yok 🤗