Mertarasinannesii Hamileyken en az alınması gereken kilo kaç olmalı sizce ? Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilosunuz ?
aysenarslan Mertarasinannesii kaç kilo alınmalı bilmiyorum 63 kilo ile hamile kaldım 33 hftaya giriyorum 74 kiloyum
Ozlemio Mertarasinannesii herkesin vucuduna gore degisir ben 9 kg almistim sonra 4 kg verdin suanda toplamda 6 kg aldim 28. Haftamdayim biraz kilolu hamile kaldigin icin cok dikkat ediyorum
ilayecemom Mertarasinannesii çok başındayım 7+5deyim 53 ile hamile kaldim en fazla 8 -9 kilo almayi planliyorum- ki dusununce o bile cok ama 🙈 bakalım başarabilecek miyim 😂
iremss Mertarasinannesii herşey normalse, başlangıç kilosu falan 10-12 kg min. normal kabul ediliyo ama daha az kiloyla bitirdim diyeni de duydum 😂
ilayecemom Mertarasinannesii en az kiloyla kapatmaya caliscam hamilelik dönemini dikkat ediyorum ama nereye kadar bilemiyorum 🤷♀️
Mertarasinannesii ilayecemom başlarda ben 62 kiloydum boyum 165 .Sonra çok mide bulantısı yaşadım derken 58-59 a düştüm. Şimdi 20. Haftadayım ve 63 kiloyum 🤭normal mi gidiyorum diye merak ettim
Ozlemio Mertarasinannesii hayir 7. Ayimda gebelik sekerim biraz yuksek cikti dr diyet onerdi 15 gun cok dikkat ettim hem sekerim normale dondu hemde kilom
Mertarasinannesii iremss en az alan kaç aldı acaba çok merak ettim ☹️İnşallah biz de az alıp tez veririz
iremss Mertarasinannesii ben 7 ile bitirdim diyene denk geldim ama bilemiyorum 🤷🏼♀️ Bnde 37+4teyim 8-9 kg arası gidip geliyorum 10la falan bitiririm diye planlıyorum bakalım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Urasinannesi Ben 53 le başladım 70 oldum su an 😁 38.haftamdayım ama karnım küçük hala 🤦🏼♀️hiç çatlamam falan da olmadı iyiki de almışım sonra veririm 😁
Edanurrr @Mertarasinannesii 38+5im yarın sabah doğuma giriyorum 9 kilo aldım çok şükür doğumdan dönüşte pek bi fazlalığım kalmayacak🙏🏻
Duyguaydin81 Mertarasinannesii 10-12 kilo idealdir zaten doğumdan sonra bi 10 kilo gider diyelim 60 kilosunuz doğuma kadar 70 oldunuz doğumdan sonra gidiceği için aynı kiloya inersiniz ama 60 dan 80 olursanız 70 olarak kalırsınız kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapınn şahsen benim boyum kısa 62 ile hamile kaldım şuan 58 im 13 haftalığım doğuma kadar çok kilo almamam lazım dikkat ediyorum bakalım 😂😂
Hi2018 Mertarasinannesii eger zayıf gebe kaldıysanız 11-15 normal kiloda gebeliğe başladıysanız 9-12 eğer kilolu iseniz 7-9 doktorumun bana verdiği bilgi bu şekilde idi. Şuan 14+5 deyim ilk trimesterde diyetisyen eşliğinde 2 kilo verdim. Şimdi sabit tutmaya çalışıyoruz. Hedef 7 kilo ile hamileliği tamamlamak.
Mertarasinannesii Hi2018 çok güzel ben de hamile pilatesine yazıldım Pilates annesine bakalım biraz dikkat etmeye çalışacağım ben de
Nur-11 Eğer hamile kaldığım kiloya göre bakarsak hiç kilo almamış oluyorum 59la kaldım 48e düştüm ilk aylar 37 haftalığım suan53.5 kilom yani 5.5 kilo almış oluyorum ve Pazartesi Doğumum olacak 😊