Valsss Ozgee11 11+3 cok sukur cok agir gecirmiyorum hamileligimi ama hic birsey yiyemiyorum sadece kahvalti aksam falanda ayva😩
Ozgee11 Valsss bende öyleydim canım geçiyor bı süre sonra iştahım geri geldi çok şükür yemek de yapabiliyorum 18 haftaligim
Laloba Valsss ilk zamanlarda bende öyle diyordum şimdi 31 haftalık oldum bazen sadece kahvaltıda 1 ekmeği tek başıma yiyorum 🤭 biraz dayan sonrası güzel oluyor ❤️
Angel2 Valsss bi an ben mi yazdım diye dusundum cunku ayni ben sadece kahvalti corba ve ayva yiyorum bugun bi yiyesim geldi salata yedim 😊
Merve97 Valsss Bende öyleydim doktorum 15. Haftada bıçak gibi kesilecek bulantin demişti. Şimdi geçti çok şükür. Inşaallah seninde bulantıların geçer:) iştahlı yemekler yaparsın. 🤗
Valsss Laloba sonucu dusunerek sabirli olmaya calisiyorum zaten🥰tiksindigin seyleri de yiyebiliyo musun
Laloba Valsss tabiki herşey bi anda normale dönüyor resmen bigün kalkıyorsun ve iştahın yerine gelmiş 🤭 balık çok severdim ve tiksindiğim tek şey o olmuştu çok korktum bidaha yiyemicem diye ama gayet rahat yiyorum hiç korkma o konuda
Valsss Laloba resmen her turlu etten sogudum ya ki cok sevdigim seydi uzuluyorum bende gecmicek diye😂🙈
Sabriye_71 Valsss al bendende o kadar bende cok severdim eşim evde yapıo iştahlı iştahlı yiyesim gelmio 1 2 anca yiyorum tavuk deynce içim bi hoş oluyo ama mecbur kalınca yemeklerde yapıorum biraz olsun yiyorum
Sabriye_71 Yenianne_ aynı aynııı zeytin domates peynir yeşillik olursa yarım ekmk arası yiyorum oda baş agrım geçsin folik asti içiyim dye akşmda gönül gezdryorum 😏