lnyldr ipekveannesi valla benim kızımın minyon olma şansı yok 😂 çünkü ben 1.70 babası 1.92 boyunda bi zahmet minyon olmasın 😂😂
ipekveannesi lnyldr hiç belli olmaz o genler öyle birşey ki hiç görmediğin bir akrabana bile benzeyebilir 😂 bizimkinin boyu 1 ayda iyi uzadı hemşire kilosu güzel ama boyuna maşallah dedi
Eceveannesi ipekveannesi dur sarayım.bacim tülbent normalde göbek yiknilk doğumda yok bunda hafif şişkinlik var ama tuvalet sorunu var malesef
ipekveannesi Eceveannesi hatta tülbent korseden daha iyi. Bazen gına geliyor daralıyor insan korseden. Annede kabızlık veya gaz olduğu zaman bebeğe de geçer derler. Bol bol kuru kayısı tüketmeye çalış.
Berivan47 Allah bagıslasın canımm rabbim bizede böyle kolay doğum nasıbetsın insallah Allah bagıslasın 😍😊
ipekveannesi Susamtanem2 Nuray hanım girmişti ama soyadını unuttum maalesef benim asıl doktorum Gaye hanımdı
ipekveannesi Prenses21 hissediyorsun biraz ama o kadar acı verici değil korkma inan hemencicik bitiyor zaten uyuşturuyolar iç dikişte birşey anlamıyosun sadece dıştakiler hissediliyor biraz ama dediğim gibi o kadar acı verici değil
ipekveannesi Prenses21 dikilecek olan yere vuruyorlar inan o ağrıyla iğne aklına bile gelmiyor ve kafana bu kadar takma bakarsın kesisiz doğum yaparsın inşallah 😍
Cigdemanne_01 ipekveannesi seninki gerçekten çok iyi olmuş 🤣 hayırlı uğurlu olsun 🙏 bende sabah 9 da sancım başladı 16:15 te kızımı kucağıma almıştım 😄 şimdi 10 aylık oldu 🙆🙆
ipekveannesi Cigdemanne_01 bir tecrübeli anne 🤗 daha benimki 15 aylık oldu anni anni diye peşimde dolanıyor 😅 sizin baya uzun sürmüş🙄 maşallah
Meltem_ ipekveannesi çok güzel şuan okurken okadar sevindim ki zaten korkmuyordum artık hiç korkmuyorum 😌
ipekveannesi Meltem_ korkma akışına bırak inan seni ruh halinde etkiliyor şimdiden o günü düşünerek güzel gunlerini heba etme