• Doğum Hikayeleri
  • 8 cm açıklıkla hastaneye ulaşmam ve 1 saat içinde gerçekleşen doğumum 🐣

Allah bagıslasın canımm rabbim bizede böyle kolay doğum nasıbetsın insallah Allah bagıslasın 😍😊

bir yıl sonra

Prenses21 hissediyorsun biraz ama o kadar acı verici değil korkma inan hemencicik bitiyor zaten uyuşturuyolar iç dikişte birşey anlamıyosun sadece dıştakiler hissediliyor biraz ama dediğim gibi o kadar acı verici değil

ipekveannesi seninki gerçekten çok iyi olmuş 🤣 hayırlı uğurlu olsun 🙏 bende sabah 9 da sancım başladı 16:15 te kızımı kucağıma almıştım 😄 şimdi 10 aylık oldu 🙆🙆

Prenses21 dikilecek olan yere vuruyorlar inan o ağrıyla iğne aklına bile gelmiyor ve kafana bu kadar takma bakarsın kesisiz doğum yaparsın inşallah 😍

Cigdemanne_01 bir tecrübeli anne 🤗 daha benimki 15 aylık oldu anni anni diye peşimde dolanıyor 😅 sizin baya uzun sürmüş🙄 maşallah

Meltem_ korkma akışına bırak inan seni ruh halinde etkiliyor şimdiden o günü düşünerek güzel gunlerini heba etme

ipekveannesi ben insanlara tuhaf geliyorum herkes korkmuyor musun doğumdan diye soruyor bende korkulacak bşey olsa eskiden kadınlar neler çekmiş neler yaşamış benim Babannem babamı doğurmuş köyde sonra tarlada çalışmaya devam etmiş 😅 yanii biz nesil olarak biraz hassasız 😅😅

Meltem_ aynen eskiden gidip prenses doğum mu yapıyorlarmış annemde beni evde doğurmuş hiç anlamadım diyo birde eskiden bebekler hep çok kiloluymuş bizde daha mercimek kadar bebek nasıl doğacak diye kara kara düşünüyoruz 😄