aysenur30 Tb81 evet hamilesin bence bende böyle oldum adetime 1 hafta varken belirtilerim vardı 3 4 gün kala test yaptım negatif çıktı sonra adetim 1 gün geçikti test yaptım böyle silik çıktı şimdi 23+3 olduk 🤗
Asl_93 Tb81 bence kan ver canım en doğrusu. Adet olacak gibi kasık ağrısı gebelik belirtisi de olabiliyor benim adetime 1 hafta kala başlamıştı ağrılar.
ffcihan Merhaba 13 ocak son adet tarihim düzensiz oluyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim yokmu göğüslerim bir haftadır şişti belim ağrıyor kasıklarım felan yardımcı olurmusunuz eğer olursa ilk gebeliğim
[silindi] ffcihan Canım bnmde 13 ocaktı sat hala adet olmadım adet günü test yaptığımda evde negatifti kasık ağrım bu ay bnmde hep oldu yine var ama çıkardı herhlde olsaydı enfeksiyonda olabilir belki sol kasığım ağrıo bnm sürekli senin
ffcihan [silindi] ya benim iki tarafta ama ben çok düzensiz oluyorum midem bulanıyor ara ara kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum 🙄😔
Zeynepdmr Tb81 test bozuk sanki benimde günüm geçmeme rağmen erken gebelik testinden kaç tane yaptım negatif çıktı en son adet olamıyorum die adet söktürücü içicektim eşim bi test daha alalım dedi aldık sonuç pozitif inş seninde pozitif çıkar yarın erken gebelik testi yap bence