mrvdiinc Aysegulyeter unibabynin şimdilik sadece ıslak mendilini aldım onuda hemen kullanmam diye düşünüyorum diğerlerinede tekrardan bakacağım teşekkürler :)
Duyguluuu mrvdiinc tamam canm leke kalıyormuş iz kalıyormuş falan dalin mı aldın sen granül yoksa hacisakirmi
Ask_H mrvdiinc şampuan bebek yağı vucut losyonu mustela alacağım , bebek deterjanıda siveno almıştım birde ebebekte baby me granüllü sabunu %100 bitkisel yazıyor ondan alacağım yumuşatıcısını da öneriyorlar, instagramda mühendisinoğlu var bebek bezi ıslak mendil bir çok ürün öneriylr kafanıza takılanlara bakın temiz içerikli ürünler
mrvdiinc 198723 işte bende çok emin olamadığımdan postu açtım herkes diyor mühendisoğlundan bak diye. İstersen sende ordan bak bi ona göre karar veririz artık
aysenur30 mrvdiinc pişik kremi bepanten şampuan johns baby yağ dalin aldım ama şimdi kendim kullanıyorum bebeğe saf zeytinyağı kullanıcam deterjan e bebeğin baby me sıvı olan
Mebos mrvdiinc Johnson baby aldım şampuan olarak sabununuda aldım ayrıyeten yağ olarak hindistan cevizi yağı kullanıcam doğal olarak teni sıkıntı yapmazsa
miine Merhaba canım, ben e bebekte şuan indirimde olan bübchen pişik kremi , bebek yağı aldım, şampuanda hipp sabunda nivea aldım çamaşır.deterjani siveno aldım jokerden indirimdeydi