mrvdiinc Elizvedeniz şampuanı göz yakıyor dediler bana o yüzden onda da çok kararsız kaldım. Çok zor işmiş ya bişeyleri seçip almak
SedaveSusam mrvdiinc pişik kremi sudocrem almayı düşünüyorum tüm vücuduna da zeytinyağı kullanıcam şuan karnımada zeytinyağı kullanıyorum yumuşatıyo rahatlatıyo
sukranaslier mrvdiinc canım bir şey sorcam granülmatik deterjanları tavsiye etmiyorlar yeni doğanda ne kadar makine durulasada çıkartmıyor diyorlar sıvı öneriyorlar
Duyguluuu sukranaslier aynen canm katılıyorum sana bende onu dedim burdan herkese ben alıyordum en az kaç kişi denk geldi alma dedi sıvı aldım hemen bende
198723 Şampuan ve pisik kremini mustela aldım en iyisi o diye duydum hep temizleme pamuğu aldım kendim ıslatıp silerim bebe yagi almadım da hangisi iyi şart mı onu hemen almak bilemedim
mrvdiinc 198723 ben sırf vücuduna sürerim daha da yumuşacık olur cildinide rahatlatır diye almayı düşünüyorum bebek yağını canım
sukranaslier Duyguluuu e bebekte bu gün indirime girmiş akşam iş çıkışı uğrayıp alacağız ki hafta sonu artık çamaşırlarını yıkayıp ütülemem lazım fazla ağırlaşmadan
Pnrkcyr Şampuanı bünchen, pişik kremini desitin, Çamaşır deterjanı da siveno marka aldım. Ebebek de bugün indirim varmış bakabilirsiniz
mrvdiinc Pnrkcyr evet indirimden bugün biraz geç haberim oldu birazdan gidip neler var bakacağım teşekkürler
mrvdiinc Duyguluuu ben önerdikleri için aldım hiç öyle bi sorun yaşamadım bi kaç kişiden duymuştum ama hatta kendi kıyafetlerimi bile yıkadığım oldu yani güzel diye
mrvdiinc Duyguluuu olsun ilk sıvıyı bitir daha sonra onuda denersin ama ben tavsiye ediyorum yani dene mutlaka
Aysegulyeter mrvdiinc cnm instagramda mühendis oglu diye bi sayfa var. Orayi takip et. Adam butun bebek ürünlerini en dogru sekilde inceleyip hangisi iyi hangisi kötü hangi markanin icinde neler var hepsini soyluyor. Ordan arastirdigim kadariyla en iyi marka unibaybi. Allahta nasip ederse onu kullanicam.
mrvdiinc Aysegulyeter unibabynin şimdilik sadece ıslak mendilini aldım onuda hemen kullanmam diye düşünüyorum diğerlerinede tekrardan bakacağım teşekkürler :)
Duyguluuu mrvdiinc tamam canm leke kalıyormuş iz kalıyormuş falan dalin mı aldın sen granül yoksa hacisakirmi
Aycalyaa mrvdiinc şampuanı dalin aldım pişik kremi sudocrem aldım çamaşırlarına duru granülmatik aldım bezini sleppy natural aldım bakalım yağını almadım sızma zeytinyağı yağı kullancam 🙂