B8use Minikmucizem1 23 haftaya saglik ocagim arayip randevi vermisti cuma günü gittim yani 2 gun once vurdular . Kiloma baktı sonra baska bi odada bebegin kalp atisini dinlediler her saglik ocagina gitmeme dinliyorlar kalp atisini tansiyon olculdu daha sonra asimi yaptilar hic agrimadi bi sıkıntiolmadi beni baya korkuttular cok aciyor diye ama hic oyle olmadi bu arada ilk gebeligim benim burdaki saglik ocagi biz tum gebelere 23 hafta da yapıyoruz ilk dozu dedi sebebi bebekler biraz daha büyüsün diyeymis ikinci doz icinde tekrar randevu verdi . Sunuda söyleyim kadin dogum doktorum da 20 haftada yaptirabilirsin sikinti olmaz demisti
Bizartik5kisiyiz Saglik ocaklari 20.haftada 1 doz, 24. Haftada 1 doz olmak üzere çağırıyor. Ama 5 sene icerisinde bu aşıyı yaptirdiysaniz yapmıyorlar.
Leyla- Haftada yaptilar bana. Ilk gun pek hissetmedim ama 2. 3. Gün ağrıdı kolum. Sicak havlu sarinca rahatliyordu.
Leyla- HlyaHocaolu canim kolunu yukarda tut dedi hemşire bana ve sicak sardim 2.3.gun ağrıdı sonra geçti hic korkma gerçekten. Aşıyı yaparken hic hissetmiyorsun zaten🙂
Almilanur 20+6 da yaptırdım ogün kayıt için gitmiştim yaptılar hemen pek agrım olmadı ama agrı olursa kolonyalı pamukla masaj yap demisti kolunu çok zorlamazsan agrı yapmaz bende bisey olmamıstı
MelekGktrkYldrm Haftada yaptırdım 15 martta benimki de ağrıyor 10 gün oldu kolumu tam kaldıramıyorum 4-5 gün ağrı olur zorlama o kolunla iş yapma dedi ben hiç dikkat etmedim😔
Susamtanesii Ben 19.haftadayim ama hareket hissetmiyorum 20.haftada gelin dediler 21i 22 yi bekleyeyim mi o zaman ?