Gldmrr Doktor ultrasyonda çift rahim gördüğünü söyledi 9 haftalık hamileyim ama tam tani koymak için rahim filmi çekileceğini söyledi ama internette bunun bebeği düşüreceğini tehlikeli olduğunu söylüyor yardım edin hanımlar başına böyle birşey gelen varmı
Miniminikuss Gldmrr kuzum Baska doktra gorun ya riskli olur hamilesin sonucta 😳ıcıne ılaclı su fıskırtıyorlar sonucta
Fdm42 Gldmrr bende çift rahimliyim gebe kalmadan önce film çekilmişti tabi öyle konuldu. Gebeyken film çekilmez doğumdan sonra cektirirsin şu an 20. Haftamdayim dr bana da erken.dogurma riskin var dedi sadece bir risk kesin.birsey değil herkeste olacak Birşey degil. Çift rahimli olmayanların da erken.dogum riski oluyor sonuçta gönlünü ferah tut
Fdm42 Gldmrr ultrasonda tam olarak nerden ayrılıyor kesin çift rahim mi perde mi bunlar belli olamayacağı için kesin tani film ile konur denmiştir .Gebeyken yaptirmani istemez sonuçta ilaç veriyorlar bu ilaç bebise zarar verir
Btlcngz Gldmrr bende de cift rahim yada rahmimde perde var doktorum tam tehşis koyamadı malesef erken dogum riskimiz var suan 22 haftalıgm henuz bi problem yasamadım hersey yolunda☺️☺️
Ses23 Ben bekardan çift rahimli olduğumu öğrendim fakat evlendikten sonra gitmedim doktora hamile kaldım doktoruma söyledim çift rahimliyim diye oda bana çeşitlerini saydı resimlerini çizdi anca dedi doğduktan sonra bakabiliriz
Ses23 Gldmrr evet ultrasyon tam görünmüyor doktor da bana dedi ama hamilesin bir şey yapamam dedi işte çift rahimde erken doğma riski çok yüksek dikkat etmelisin bana dikiş atabilir doktorum alttan
busraalnannn Btlcngz merhaba sizinde 22 de vs bebeğin toplanması karnın sertleşmesi gibi durumlar oldumu, bendede çift rahimden şüpheleniliyo ve hep bi yanımda toplanıyo detaylıda bile doktor fark etti bunu sizinki nasıl geçiyo şuan ?
Gldmrr Benim çift rahim belirtim de yok düzensiz adet ve çok yoğun adet kanamasi deniliyor bende bunlar yok
Btlcngz Fdm42 ya doktorum rahim agzıyla ilgili birsey soylemedi ayrıntılı ultrasona da girdim orda da sanırım ölcmemis doktor birdahaki gittigimde ölctürücem 😕 bi sorun olsa derdi doktorum diye düsünüyorum ama mutlaka sorucam
ceylin4 Rahim filmi cekinirken bile gebelik testi yapılıyor risk olmasın diye bence iyice araştırın öyle gidin doktora
Aysegulyeter Gldmrr cnm banada cift rahimsin dediler ama megersem perdeymis rahimdeki ve hamileyken nasil rahim filmi cekicek ben 2 defa cektirdim. Gebelik yokken agrisina dayanilmiyo gebelik varken nasil cekmeyi dusunuyor acaba. Baska bi doktora git ve bence hamileyken cektirme derim. Cektirmis biri olarak tavsiye etmem.
Dunyammm Bende çift rahimliyim canım 34.haftamdayim çok şükür bi sıkıntım olmadı bugüne kadar inşallah bundan sonrada olmaz.hamile kalmadan önce rahim filmi çekilmişti.tek sıkıntısı belki normal doğum olmayabilir
Fdm42 Dunyammm masallah rabbim.sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Benim 17. Haftaya kadar kanamam oldu 16. Haftada 33mm rahim ağzı uzunlugum vardi. Simdiilik gözle görülür bir sıkıntım yok inşallah hiç olmaz