Degisken Svgmomm gökalp mi? Beni sezeryana alan dr kendisi. Hatta bir cümlesi vardı “burda 6 hasta var hepsi sezeryan 1 tanesi de uğraşıp duruyor normal için .” Suyum yavaş yavaş gelirken bebeği tehlikeye atma dedi. Meğersem bebek dr kontrolü ile üç gün susuz kalabilirmiş.o yüzden o dr benim korkulu rüyam..
Svgmomm Degisken ben Dilek le Cemile denk geldim hele o Dilek evlerden Irak öyle lanet bi kadın doğum kısmına orda devam etmediğim için bilmiyorum 🤷🏼♀️
Degisken Bbsraa hayır numara vermemişti.Ama benim doğum yapalı seneler oldu.şükran hanım muayne için gidilebilecek bir dr.
Bbsraa Degisken aradılar cnm. Ulaştım şükür . Numara vermiyorlarmış operatörden yönlendiriliyor da kaç saat ulaşmak için bekledim.
Aysessss Svgmomm ve simdi cnm hocam sabahattin e gidiyorum :) ozeline gidiyorum tabi sanirim deu de hasta kabul etmiyor, hamile kalmadan basladim ben ona, bakalim nasipse insallah sonuna kadar goturecek 🤲🤲
Svgmomm Bbsraa hayır dokuz Eylül’e direkt randevu vermiyorlar sabahattin bey yönlendirirse gidebilirsin oraya çünkü bölüm başkanı adam
Aysessss Svgmomm Gokalpin beceriksizligi ihmalkarligi gevsekligi nedeniyle bebegimi kaybettim ben. .................... tansiyonunuzu olctu mu hic ?
Svgmomm Aysessss Gökalp söyledi bana da ona gitmemi sabahattin hoca 9 eylüle yönlendirdi orda devam ediyoruz işte nebiliyim kim nereye derse koyun gibi bişeyler yapmaya çalışıyoruz
Aysessss Svgmomm haklısın cnm 500 oldu hatta 🙈 ama dokuzeylüle yönlendirdiyse iyi işte ztn araştırma hastanesi