Demet_38 Benim gibi manti severler var mı yaaaaa önceden bu kadar sevmezdim şimdi koca porsiyon mantısı tek başıma yiyorum 3.hamileliğim diğerlerinde hiç böyle olmamıştı
Deletedmom317 Demet_38 Allah seni başlığa bak😆😂 afiyet olsun☺️ Ben yemiyorum şişerim iyice cnmda çekmiyor gerçi
Yenianne65 Demet_38 ya tamam da başlığı bu şekilde atmanız doğru mu hamile sayfası burası görüpte canı çeken olur yiyecek içerir deyip yazabilirdiniz şahsen bende çok severim su an canım çok çekti ve yemek için imkanım da yok yiyecek içerir diye başlık atsaydınız hiç girmezdim okumazdım bile
Demet_38 Zeyk vallahi kilomda yok ya iki Doğum yaptım görenler çocuğum sanmıyor evli bile sanmıyorlar 😁
Zeyk Demet_38 maşallah sana ben biraz hamur işi yiyim hemen yarar valla ama ablam da senin gibi 3 çocuk doğurdu demezsin ama
sokomel ben çok severim ama şimdi ağzıma kadar doluyum neyse ki çekmedi canım. 😂 açken görmek istemezdim 🙈
Aselmine Bence bu yemekli postlari bu şekilde yazmayin. Genel olarak soyluyorum. Bana canimi sarma cektirtmislerdi annemde kayinvalidemde yoktu ve calisirken kendimde yapamadim hic bi yerdede istedigim gibi yiyememistim. Cok üzülmüstüm 😑
Nefesimmom Aselmine yanlis anlamayinda hamilelik hastalik degil hamileyken disari cikmasinlar markete gitmesinler reklamlari izlemesinler sosyal aglara girmsinler ohalde canlari ceker. Ufak bir yazi sonucta
zhrszcylcn Demet_38 burda hep hamileler var ve hepsi şuan mantı yiyecek durumda değil, aşeren olur canı çeken olur, hakka girmişsiniz
SedaveSusam Demet_38 nedenki diye sormanız bile çok saçma burada bir sürü hamile var yani gözümüze sokmanıza gerek yok ne kadar isterseniz yiyebilirsiniz afiyet olsun ...
Aselmine Demet_38 canim nereden biliyosun benim dolabimda var ama belki baska birinin yoktur. Emin olamazsin ki. Sarmada tüm mezecilerde var ama insanin sevdigi bi sarma vardir onu ceker cani ve annemle kaynanam olmadigindan ben yiyememistim. Basima geleni soyluyorum. Neyi nasil istersen yaz. Benim dolabimda var suan. Canim cekerse yapar yerim. Ben yiyemeyen olur diye dusunmek istedim.🙄👍🙏
Pembepanterr Demet_38 ayyy benimde canım sarma çekiyor ama kayınvalidemin sarmasını her zaman beğenmiyorum ona da diyemiyorum o yüzden onun yengesi çok güzel yapıyor ama çekiniyorum 😍😍😍😍 bak canım çekti off