Sevdiss_17 Kizimin adi Sevde cok severek koyduk ve cok yakisiyo kizima 2. Bi kizim olursa adini Mihra koymak istiyorum belki fikir olur
Gm5880 morpella Anlamı çok güzel kuranda da geçiyor ama bana göre ben okul çağında iş çağında böyle bir isim hiç duymadım ve bana göre de ıtır diye seslenmek güzel gelmiyor bir çok mail atıyorum iş yerinde ıtır hanım demek bilmiyorum bana göre o kadar isim varken bu isim hoş degil kim bu ismi kullanıyorsa da diyecek sözüm yok
Cerenaslan Fdm4 Bende bu ismi düşünmüştüm hatta aylarca dilimden düşmüyordu anlamını da böyle biliyordum ama maalesef çok araştırdım. Hafızlara hocalara sordum ve daha çok yahudilerin, hristiyanların kullandığı bir isimmiş ve elizabeth isminin kısaltılmış halidir. Yani islamiyete pek uygun olmadığını söylediler o yüzden vazgeçtim bende 😒 Miray Sare olucak inşallah 🥰
Asl_93 sonsuzadek Nisa ismini beğeniyorum bende canım. Kuranda Nisa süresi var kadın haklarının yazdığı aynı zamanda Nisa kadın hatun anlamına geliyormuş ☺️
nilayy35 sonsuzadek kizim var 4 qunluk ismini lale koyduk ama ecrin ada asel lina simay evrim hosuma giden isimlerdendii..
Oykutoskuzey sonsuzadek evet bende çok araştırdım ve iki isim arasında kaldım belkim beğenirsin miniğin ismine vesile olurum. Leya mina, ve ilay ada çok güzel iki isimde
Eylul-Ada2020 Eylül Ada olucak inşallah kızımın adı. Hayırlısı ile sağlıklı doğsunlar inşallah bebişler 🌸🙏🏻
bhrkrsu sonsuzadek Biz Asena Nilda koyacağız Asena dişi kurt Nilda savaşa hazır olan kadın,kadın asker demek.Söylenişinin naif olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Minel,Miray,Mehir,Alya,Sare,Derin,Nehir, Eslem🤷🏻♀️🥰