BusraDevlet83 sonsuzadek Eda, Ela, Nil, Bahar, Banu, Bade, Balım, Buse, Ece Telaffuz kolay dediginiz için yazdım böyle.
Hapyyli10 Ben yeni isimlere ısınamıyorum modası geçecekmiş gbi gelıyor 😂 Benimde nisanda doğacak kızım inşallah Zeynep olucak 💜 anlamı babasının değerlisi demek 💐
Serenity_ sinber "Peygamber Efendimiz (a.s.m), kötü anlama gelen bazı isimleri değiştirdiği gibi, sahibini şımartma ihtimali olan bazı güzel isimleri de değiştirmiştir. Berra da bunlardan biridir." Bende ruyamdan Berre diye uyanmistim kesin bu ismi koyucam demistm ama arastirinca vazgecmek zorunda kaldim malesef. 🤦♀️ Arastirirsaniz daha iyi bilgi edinebilirsiniz tabiki.
Cerenaslan Fdm4 Bende bu ismi düşünmüştüm hatta aylarca dilimden düşmüyordu anlamını da böyle biliyordum ama maalesef çok araştırdım. Hafızlara hocalara sordum ve daha çok yahudilerin, hristiyanların kullandığı bir isimmiş ve elizabeth isminin kısaltılmış halidir. Yani islamiyete pek uygun olmadığını söylediler o yüzden vazgeçtim bende 😒 Miray Sare olucak inşallah 🥰
SameTugcEymen kubracetin ahahah meşhur oldu isim. Valla biz eslem de karar kılmıştık ama sabah eşimle kafamız karıştı bizimde çok hoşumuza gitti. Oğlum var 19 aylık onunda adı Eymen Asaf. Eymen Eslem uyumlu olur dedik ama 🙀😂😂