Bsratasan42 Bellidegilannesi canım benim daha erken başladı 29. Haftada başladı bebegim şuan 2 hafta geriden geliyor 1 ay daha dayanırsa inşallah dedi doktorum ciger geliştirici alacagım haftaya kilosu 1800 2000 arası olursa endişelenmeyin dedi doktorum erken dogum olsa bile canını sıkma strestden yorgunluktan uzak dur demişti
Bellidegilannesi Bsratasan42 inşallah sağlıcakla kilosu düzelir ve zamanında gelir 🙏ilk öğrendiğimde stres yaptım ama şuan biraz toparladım
Bellidegilannesi -deniz- stres yapmıştım ilk öğrendiğimde ama şuan 35 olduk çok şükür 🙏 erken olur doğum diye baya stres yapmıştım doktorum stres daha geriye atar deyince stresten uzak duruyorum 😚inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sen de 🙏🥰
Bellidegilannesi Serzeyyyy geçmiş olsun canım erken başlamış senin 32 haftadan küçükse doktorum biraz sıkıntı demişti ama inşallah sizinki kilosunu gelişimini iyi şekilde geçirir
Oznurtnc Bana da plesenta yaşlanması var dedi doktorum 35. Haftamda. Şu an 37. Haftadayız kilosu da iyi bi haftada yarım kiloya yakın almış. Kilo alma olmuyo denmiş ama alıyo
Bellidegilannesi Oznurtnc evet benimki de alıyor canım Ama az alıyor çok şükür inşallah alımı durmaz da son zamana kadar ilerler , sizin şuan kaç kilo