Bellidegilannesi 34+4 olduk ama 32. Haftada doktor plesentan yaşlanmış dedi erken doğum olabilir dedi böyle bir durum başına gelen var mı
-deniz- Bellidegilannesi 33. Haftada başladı bende yaşlanma şu an 39+5 oldum doğumu bekliyorum. Sadece kg olarak gelişimi biraz geriden geldi bebeğin
Zhrnz Bellidegilannesi benim 39 a girince oldu plesentada yaslanma.oda sanirim suyu az diye olmus ve bebek.artik senden.beslenemiyo dediler gerilik var dogumu baslatmamiz lazim deyip dogumu baslatmislardi
Bsratasan42 Bellidegilannesi canım benim daha erken başladı 29. Haftada başladı bebegim şuan 2 hafta geriden geliyor 1 ay daha dayanırsa inşallah dedi doktorum ciger geliştirici alacagım haftaya kilosu 1800 2000 arası olursa endişelenmeyin dedi doktorum erken dogum olsa bile canını sıkma strestden yorgunluktan uzak dur demişti
Nur-11 37 haftalığım Pazartesi günü plesanta yaşlanması olduğunu öğrendim 2 haftadır 100 gr bile almamış artık plesanta bebeği beslemiyor Pazartesi gel Doğurtayım seni dedi doktorum Pazartesi dogumum var
Nur-11 Bellidegilannesi evet internetten araştırdım baya 36 dan sonra yaşlanması normal gözüküyormuş ana benimki artık bebeğime besin gönderme görevini bırakmış maalesef
-deniz- Bellidegilannesi bugünkü kontrolde 3kg oldu sonunda, bana da 39-40 görmeyiz dedi ama gördük hatta yaşlanmanın başladığı hafta bebek baş aşağı pozisyonu aldı kesin gelir gözüyle bakıyordu herkes. Endişe etme iyi düşün. Bu haftada gelmezse p.tesi suni sancıyla zorla getirtecekler oğlumu😊😊
Bellidegilannesi -deniz- ben de bugün gittim kontrole 2690 gr şuan nst ye soktu iyi dedi ve salı günü tekrar çağırdı kontrole bakalım, sizinki kilosu iyiymiş hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Bizde 38-39 ları görürüz inşallah
-deniz- Bellidegilannesi çok stres yapma yeme içmene devam et, 1 hafta az alır diğer hafta fazla alır. 34te 2200dü bizimkinin kilosu, seninki bence gayet iyi
Bellidegilannesi -deniz- stres yapmıştım ilk öğrendiğimde ama şuan 35 olduk çok şükür 🙏 erken olur doğum diye baya stres yapmıştım doktorum stres daha geriye atar deyince stresten uzak duruyorum 😚inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sen de 🙏🥰