36 haftadan sonra bebeği dönen var mı arkadaşlar. Yapilabilecek seyler varmi secde pozisyonu işe yaramadi onun disinda.. Imkan ve umut var ise denicem yoksa zaten sezeryan olmaya hazirim sağlikla kavusmam onemli bebegime.. Bir danismak istedim..🙏

Hzr_7714
    Benimki 38de dönmüstü canim. Ama dönmeyende dönmüyo malesef.. Secde pozisyonu cok yaptim ben. Bide insikak suresi var onu dinlettim bebege karnimdan. InsAllah döner seninkide🌸

Bende aynıyım canım 36 olcam Bi kaç güne dönmedi bebek doktor beklicez dıyo olmazsa sezeryan olacak bende o pozisyonu denedim ama nafile

Bende bekliyeyim bir köşede merak ediyorum 😌

Zsrmy Benimde oyle kendini belli eder iyice haftaya dedi ona gore gün verecek. Alani daraliyor artik yuzde 10 sansi kalirmis 37 den sonra..

Yok kızlar umudunuzu kırmıyayım ama dönmüyorlar ☹️ benimki 24. haftada doğum pozisyonu aldı kafa aşağıdaydı 35e kadar öyle durdu 35. Haftada kontrole gittim ters dönmüş kafa yukarıda bacaklar aşağıda... Doktor hep bekleyelim dönecek bekleyelim dönecek dedi bugun 40. haftamız bitti hala dönmedi dönmek için çok çabalıyor fark ediyorum kafasını yana kadar koyuyor ama suyu yetmez dedi doktor pazartesi sezeryan olcaz inşallah genelde kararlarını vermiş oluyorlar yani 35den sonra