Zehraaktas Tugbasentrk12 rica ederim benimde hamileliğim hiç iyi geçmedi hayla da geçmiyor Bi hastalık bitiyor diğeri başlıyor Allah yardımcımız olsun 😘
Tugbasentrk12 Zehraaktas amın inşallah rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah bebek isteyen de herkese nasip eylesin yüce rabbim🌹🌹❤
candanote Zehraaktas Ayyy yeniymiş hayırlı olsun.Doktor işleri beni cok zorluyor kıyaslama yapıyorum surekli🤭
Zehraaktas candanote evet ya dil biliyorsanız aslında gerisi kolay da bende dil de yok fransızca bilmiyorum ve çok zor oluyor benim için..
candanote Zehraaktas Benimde 1 .5 yıl tam derdimi anlatamıyorum tabi .Allah sıkıntısız dogumlar versin herpimize
beriliceannesi ggmmzz9 tansiyonunuz da olmadığına göre kilosu gayet normal bebeğin zaten bu haftadan sonra kilo alacaklar 🤗
bir_pasa_annesi ggmmzz9 hepimiz saglıkla alırız inşallah kafaya takmayın her bebek bir değildir saglıklı olsunda 3 5 gr eksik olsun 🤗
Zhrnz Tugbasentrk12 29 da 1 kg du geride dediler bana 10 gun sonrasina tekrar cagirdilar o.surecte bolca kasar yedim kuruyemis findik antepfistigi ceviz badem yedim muz ve sut (sut dokundugu icin sahlep yaparak tukettim ) gittigimde 500 gr almisti dr gayet iyi toparlamis dedi bunlari deneyebilirsin
Tugbasentrk12 Zhrnz oy maşallah inşallah bende yiyorum aslinda ama niye almadı ona sasirdim bakalm martn 16 sında tekrar gideceğim inşallah fazla der aslında doktorum normal dedi ama ben çok kafaya taktım 😌
Zhrnz Tugbasentrk12 normalde hicde sevmem.o.yediklerimi tuketmemde sadece erken dogum iski oldugu icin cok fazla yedim alada yiyorum erken.olsada kilosu yerinde.olsun diye diger.iki.cocugumda 2900'dogdu tahmini.buda anca o.kiloya ulasir
Haticeakks Kızlar benim oğlum 29+3 te 1470 gram 41 cm normal mi sizce? Doktor iyi dedi ama bilmiyorum bir de 30+5 de gidicem kaç olmuştur acaba ben sık sık gidiyorum erken doğum riski yüzünden