Tugbasentrk12 Zehraaktas ay ne bilim yaa maşallah şimdi okudumda aynı haftada anislerin bebisleri ne kadar kilolu bende 31+1 hamileyim 30 +6 gtm oğlumu kontrle 1200gr dedi doktor normalmi dedim haftasıyla herşeyiyle uyumlu dedi 😔😔 ama bana çok az geliyor sizce ne yapmaliyim
Zehraaktas Tugbasentrk12 eğer iştahın yerindeyse bol bol ceviz badem ye süt iç muz ye ben yemek konusunda çok seçiciyim 28 +2 de 1236 gramdı bebeğim bana sizin ki biraz az geldi çok da Bi fark yok aslında dediğim gibi bebeğe kilo aldıran besinler zatenn belli kategoride internetten de bakabilirsiniz 🥰🌸
Zhrnz Tugbasentrk12 29 da 1 kg du geride dediler bana 10 gun sonrasina tekrar cagirdilar o.surecte bolca kasar yedim kuruyemis findik antepfistigi ceviz badem yedim muz ve sut (sut dokundugu icin sahlep yaparak tukettim ) gittigimde 500 gr almisti dr gayet iyi toparlamis dedi bunlari deneyebilirsin
Gulcinkaya Zehraaktas bugün 30+6 dayiz en son 29 haftalık iken gittik 1600 idi canım 🥰 bakalım bu cumartesi tekrar gidicez
Tugbasentrk12 Zehraaktas ya normalde ben hiç yemek seçmem ama hamileligim biraz ağır geçti herşeyden tiskindim yiyemiyorum ama meyve tuketiyorum ama neden boyle anlamadim doktoruma sordum herşey normal bi sıkıntı yok dedi herseyiyle uyumlu dedi bakalım sizin dedgnz şeyleride uyglycm tesekur ederim bu arada 🌹🌹❤❤
candanote Kızlar bebeginizin pozisyonu nasıldı benim pzartesi kontrolum vardı yan yatıyodu yavrucak 🥰 doktorum hıc donmedi buyuk ıhtımal sezeryan olur dedı size bu konuda yorum yaptımı.Bu arada 30 haftalıgım 1430 gramdı benmde
Zehraaktas candanote son dakika dönen bebekler var siz yinede doktorunuza normal doğum istediğinizi belirtin 🌸
Gulcinkaya Zehraaktas evet canım sat a göre şuan 30+6 ama ultrasonda 31+6 çıkıyoruz fingirdek kızımla 😂😂
candanote Zehraaktas Bende anlamdım yurtdışındayım hem burda sezeryanda istesen bile zor gerek kalmadıkça🤷♀️ bakalım hayırlısı
Zehraaktas Gulcinkaya oh ne güzel gelişimi iyi olsun da sağlıcakla alalım inşallah bebişimizi kucağımıza hepimiz Allah ın izniyle 🌸🥰
candanote Zehraaktas Ayyy yeniymiş hayırlı olsun.Doktor işleri beni cok zorluyor kıyaslama yapıyorum surekli🤭
Zehraaktas Tugbasentrk12 rica ederim benimde hamileliğim hiç iyi geçmedi hayla da geçmiyor Bi hastalık bitiyor diğeri başlıyor Allah yardımcımız olsun 😘