Age Hanımlar iyi akşamlar. Biz 21. Hafta içindeyiz. Bebeğimin hareketlerini hala hissedemiyorum. Normal mi sizce? Siz kaçıncı haftada hissetmeye başladınız. Gerçekten ona bisey olmasından çok korkuyorum
Aysegulyeter Age cnm ilk gebelikte genelde gec hissedilirmis. Suan 23 haftaligim sanki ufaktan hissetmeye basladim. Biraz daha sabret hissedersin insallah.
Topraksmom Age 24-25 te kendisini sürekli belli ediyor karnınıza dokunmaniza gerek kalmadan biraz daha beklemeniz gerekiyor 21 de ara ara bağırsak hareketi gibi oluyordu benim ☺️
Mom2892 Age normal merak etmeyin herkesin farklı oluyor. 26 27den sonra bile dengesiz hareketler olabiliyo bi çok bi az. hep güzel düşünün elinizi karnınıza koyun okşayın bebeğinizle konuşun dua edin herşey güzel olacak inşallah 🌸
Age Aysegulyeter benim ablamda kan pıhtılaşması var. 4 kez bebeğini kaybetti. Doktoru genetik olma olasılığı yüksek demiş. Bu yüzden hep diken üstündeyim. Ufak ufak bazen hissediyorum gibi, ama çok emin değilim. Inşallah ben de hissedebilirim bir kaç haftaya.
Ayseavan Topraksmom Bende 19+4 bağırsağım mı kurulduyor anlamıyorum hissedemiyorum maalesef iyimmi diye sürekli düşünüyorum
Aysegulyeter Age bisey olmaz Allahin izniyle icinizi kalbinizi ferah tutun. Rabbime emanetler yavrularimiz
Balgebe Age sende genetik testi yaptır orda belli oluyor eğer varsa hamilelik başında ona göre tedavi ediliyor ben iğne kullanıyorum
Age Demet_38 sürekli mi hissediyorsunuz? Mesela nasıl hareketler? Benim bebeğim çok hareketli ultrasonda falan. Ama ben hissedemiyor da olabilirim
Mervasya Bende aynıyım canım 22.haftamdayım tek tük doktora gittim koşa koşa endişelendim daha küçük bebeğin dedi 24.haftaya kadar normalmiş 🙂
Age Mervasya bebegime detaylida bakan doktor o kadar çok masallah dedi ki, kilosu ve boyu çok güzel bu haftalara göre dedi. Çok güzel bi bebek falan dedi. Ayın 7 sinde gitmiştik teyzesi. Insallah, hep böyle gider. Boşa kuruntu yapıyor da olabilirm
Mervasya Age yapma canım bende öyleyim sürekli Bi kuruntu kendine bebişin zarar en iyisini düşün meleklerimiz daha küçük ☺️ büyüdükçe inşallah en iyisine odaklan❤️❤️
Age Mervasya yaaaa inşallah. Sizin yorumunuzu okumak çok iyi geldi. Nasıl tatlı ultrasonda falan, o yanaklari o elleri. Rabbime binlerce şükürler olsun diyorum her gördüğümde. Evet çok minikler. Küçük fındık krakerleri
Mervedoganay 17 haftamda hissetme başladım 20. Haftamdayım artık dışardanda hissediliyo acıktığımda tekmeleri uyandırıyo resmen ama kişiden kisiye değişir bu durum arkadaşım 30 haftalık hamile daha yeni yeni hissediyo
Mervasya Age Dert etme canım Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin anne vücudu bebek gelişimi herkeste farklıdır yeter ki sağlıklı olsunlar büyüsünler sağ salim kavuşalım sen bol bol ye ki iyi ol annesi hamileliğimizn tadını çıkaralım kuruntu stres hep biz yapıyoruz 😊 tüm sosyal medyaları da sildim kafam rahat etsin diye
Mervedoganay Mervasya evet böyle şeyleri takıp problem var zannetmeyin insan bekliyo istiyo biliyorum ama yapı meselesi galiba bu Allah sağlık versin sağlıklı olsunlar doğunca az dursun diye dua edicez insallah🤲🤩❣
Age Melekk55 kullanıyordu. Ama malesef yine yaşadı bu kötü durumu. Sanırım rabbimin ol demesiyle alakalı