begumseker Brcuylkn sağ salim kucağımıza alalım inşallah da ne şekilde olursa olsun. Çok yıprandım arayan soranlardan gına geldi artık..
Hfzomr Brcuylkn sancıvardı. AçılmA hiç yoktu. O gün muayene oldum alttan onun etksiyle mi başladı bilmiyorum. Birden gece sancıyla gittiğimde açılma başlamştı
Brcuylkn Hfzomr bende şuan çıktım muayeneden, açılma yok sancı da yok, inşallah beni de tetikler başlar doğum yoksa pazartesi mecbur sezeryana alacak diye korkuyorum
Aynur06 begumseker Brcuylkn bende aynı durumdayım Pazartesi için yatış verdi hastahaneye suni sancıdan çok korkuyorum Sezeryandan da ne açılmam ne sancım nede suyumda azalma var dua ediyorum inşallah gerek kalmadan bugün yarın başlar açılmam
_Cansuu_ Aynur06 naptın canım suni sancıyla başlattı mi doktor , bana da aynısını soylemisti doktor beklemek istediğimi söyledim açılmaya baslamis şükür carsamba yine gel dedi en geç cuma doğumu baslatcaz dedi, inşallah sağlıkla alalim.kucagimiza
ElifM0 Brcuylkn bende 38+2 im ne zaman gelicek artık gelsin diye bakıyorum da bi belirtim yok arada bir ağrı oluyor ama bu yalancı şancı dedikleri şey olsa gerek 😊
_Cansuu_ Aynur06 Allah analı babalı büyütsün canım ya sağlıkla büyüsün inşallah , hayırlısı olsun çok şükür kavuştun bebeğine . Darısı başımıza 🤗
gezentianne _Cansuu_ Açılman ne durumdaymış canm? Ben 39+1 de gittim 0 dı bgn 40+1 de gittim zorla 1 cm dedi.. Sancım hiç yok :( pazartssi 40+6 da gel değerlendirelim durumu dedi