Brcuylkn Sizler kaç haftalıksınız sancı, açılma durumlarını neler, bu şubat bebekleri çok nazlı çıktı🙈
_Cansuu_ Brcuylkn 39+4 teyim canım bende ne açılma var ne de öyle yoğun bir sancı ara ara sancı oluyor sonra geciyor. Doktorum gelmezse 40+3 teyken suniyle başlatalım dedi bende 41 e kadar beklesem mi diye düşündüm , Şubat bebekleri cidden nazlı çıktı. Bir de benimki kız olacak erken gelir diye düşünürken gelmiyorduu
Mervettas Brcuylkn 38+6 bugün canm.pazartesi annemle kardeşim gelecek bu kadar bekledin iki gün daha bekle diyorum sonra ne zaman isterse ozaman gelsin 😃
Sutas Brcuylkn 39+1deyim, sanci ya da bi belirti yok. 39+6da cati muayenesi olacak sanirim, duruma gore degerlendirip doktor yonlendirecekmis oyle soyledi insallah persembeye kadar dogururum 😅
begumseker Brcuylkn 40+3🤦🏼♀️ Pazartesi kontrolüm var. Kendi rızasıyla gelmezse çarşambaya kadar beklerim en fazla dedi doktorum. Yoksa fitille doğumu tetiklerim dedi.. Suyunda biraz azalma varmış o yüzden😑
Brcuylkn _Cansuu_ benimki de kız canım, bende de aynı şekil durumlar ara ara sancım oluyor ama nst de sancı çıkmıyor🙈
_Cansuu_ Brcuylkn doktora yazdim 41 e kadar beklesek mi diye kendiliğinden gelsin istiyorum artık dün gece baya sancım vardı bak ama sonra gecti tam hevesleniyorum sonra geçiyor çok numaraci bu bebisler 😂
Aynelazis Hfzomr suniyla aciyo diye duydum ya... Ben çok korkiyorum ondan, bende kiz anesi 35+4 inşallah zorlamadan gelir prenseslerimiz
Hfzomr _Cansuu_ kontrolde acıklığım hiç yoktu. Gece sancım başladı birden Hastaneye gitim. Kendi sancımla doğumum başladı
_Cansuu_ Hfzomr ayy çok sevindim canım kendi sancisiyla gelmesine de sevindim suni olmamasina. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla büyüsün bebişin 🤗
Brcuylkn Hfzomr hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🙏 doğumun bir anda mı başladı sancılarını falan, açılma var mıydı daha önceden merak ettim, çünkü bende ne açılma ne sancı hiç bir şey yok, 40+4 oldum bide napacağımı şaşırdım
Brcuylkn begumseker benimde pazartesi kontrolüm canım, o güne kadar gelmezse mecbur ya suni sancı verilecek ya da sezeryan
Aynur06 begumseker Brcuylkn bende aynı durumdayım Pazartesi için yatış verdi hastahaneye suni sancıdan çok korkuyorum Sezeryandan da ne açılmam ne sancım nede suyumda azalma var dua ediyorum inşallah gerek kalmadan bugün yarın başlar açılmam
Hfzomr Brcuylkn sancıvardı. AçılmA hiç yoktu. O gün muayene oldum alttan onun etksiyle mi başladı bilmiyorum. Birden gece sancıyla gittiğimde açılma başlamştı
begumseker Brcuylkn sağ salim kucağımıza alalım inşallah da ne şekilde olursa olsun. Çok yıprandım arayan soranlardan gına geldi artık..