Hatice_ceylan 0623-okay benım ebem her turlu yat korkma bısı olmaz dedı ve hıcte bısı olmadı ama su ıkı haftadır yastıgımı ıyce yukselttım yoksa belım agrıyor
Aycalyaa Hatice_ceylan benim kızım 27 ye kadar sağda durdu şimdi 33 hafta çoğunluk sağda ama artık heryeri gezmeye başladı
Hatice_ceylan Akdenizbebisi ben oturup vıdeo cekıyorum buyyunce hep ızletcem telefon karnımla doldu resmen 😂
Akdenizbebisi Hatice_ceylan benimki hissediyor resmen tam çekicem duruyor kapatıyorum kamerayı tekrar başlıyor😅 bugün 2 buçuk saat aralıksız tekmeledi resmen ne zaman çekmeye başlasam durdu 8. 9. Denememde çekebildim 😅
Hatice_ceylan Sumeyye_g benımkının pozısyonu hep aynıydı ama su ıkı haftadır sag tarafımda cok tekme atıyor bıde neresıyse artık bellı oluyor cıkartıyor
Hatice_ceylan dilekcy1644 allah allah deyısık ya ıste rabbım nası bır seyse artık dıyorumkı nasıl sıgıyorsa ıcıne
0623-okay Hatice_ceylan sırt ustu yatmıyorum bazen öyle uyanıyorum endişe ediyorum hemen korkuyorum oğluma bisey olur diye
Akdenizbebisi Hatice_ceylan hissediyorlar demekki 😅 sen dün söyledikten sonra dikkat etmeye başladım bende genelde sağ tarafta Çok nadir sol tarafta 😯
Hatice_ceylan Akdenizbebisi ben hamılleıgın ılk basından berı nerde napıyor bugun nıe az tekmeledı elım dureklı karnımda bebegımı takıp edıyorum . Artık oda alıstı elımı koydugum yere vuruyor yada poposuymus orasını dayyor
NisaMomy Hatice_ceylan benimkide geçen haftalara kadar hep sağdan sağdan vururdu şimdi daha büyüdü nereye denk getirirse geçiriyo😊🥰