Hatice_ceylan Anneler bebegım benım hıc sol tarafıma gelmıyor hep sag tarafımda belıme dogru sızınkıdemı oyle
deniznisa Hatice_ceylan aynı benimde öyle canım çoğunluk sağda belime doğru yatıyo demek ki orda rahat 😊 birde sağ kasığınıza çok vuruyo mu ?
Betl35 Hatice_ceylan Canım benimde erkek Ve sağ kasık tarafımda 2 3 gğndür agrı var bende telaşlanıyorm. Rahim buyuyor dıye sanırım 🤔
Sumeyye_g Hatice_ceylan bm imde genelde öyle canım poposu o tarafta olduğu için genelde o tarafa toplanıyor sonra değişiyor tabi pozisyonu
Akdenizbebisi Ben 26. Haftamdayım benim koz sağ sol kasık her tarafa gidiyor yer geniş diye heralde 🤭🤭😅😅
Hatice_ceylan Akdenizbebisi 😂😂😂 ama acayıp guzel bısı deyılmı ya dogduktan sonra bu halını cok ozlıycem
Akdenizbebisi Hatice_ceylan bende çok Özlücem 😅 bir tarafa tekme atıyor sonra kaçıyor diğer tarafa tekme atıyor sonra tekrar kaçıyor 😅 artık karnımdan belli oluyor tekmeleri birde😊😊🥰🥰
Hatice_ceylan Akdenizbebisi ben oturup vıdeo cekıyorum buyyunce hep ızletcem telefon karnımla doldu resmen 😂
Hatice_ceylan Sumeyye_g benımkının pozısyonu hep aynıydı ama su ıkı haftadır sag tarafımda cok tekme atıyor bıde neresıyse artık bellı oluyor cıkartıyor
dilekcy1644 Hatice_ceylan benim tam tersi sağa hiç gitmiyordu hatta sol tarafım şişkindi hamile kaldıpım ilkk gğnden beri ama aetık oynadıkça sağa da gidiyor ve inanıkır gibi değil sağ tarafım sola göre daha çook çatladı
Hatice_ceylan dilekcy1644 allah allah deyısık ya ıste rabbım nası bır seyse artık dıyorumkı nasıl sıgıyorsa ıcıne