Deletedmom138 Dilekdygn heryere yazmaktan yoruldum ama sanada söyleyeyim 😂🙈💕 haftaya kadar folidoce ve devit3, ayrıca alttan progestan kullandım, bitince regenesis max, devit3 e devam ediyorum, şuan efermag magnezyum oksit ve haftada bi vegaferon demir+folik asit
Miniminikuss Dilekdygn aynen canim ya bana 12.cı hafta itibariyle folıgı bırak dedi bıraktım bı ay sonra kontrole gel dedi bısey vermedi suan bısey kullanmıyorum 😳
Miniminikuss tugbats ilk uc ay boyunca regenesis max kullandım folik var diye hatta okadar ıyı bı ılackı butun degerlerımı duzelttı kansızlık vb ama iste doktor 12 den sonra kullanma dedi ıcınde folik var diye
EsraaMus Dilekdygn Benimde doktorum pek önermiyor vitamin 26. Haftadayım. Haftada bir kez balık yiyorum güzel de besleniyorsan gerek yok dedi. I mom yazdı banada kafana göre takıl dedi bende öyle yapıyorum ☺️
Mss19 İmom omega kullanıyorum. Günde 1 tane. Birkaç gün sonra Ferro sanol e başlayacam.ilce devlet hastanesindeki Doktorum bişey önermedi. İlk gebeligim de gittiğim doktorumun önerdiği takviyeleri kullanıyorum
Dilekdygn Yildizim sağlıkla gelsinler inşallah :) haftaya çarşamba kontrolümüz var o zaman netleşir belki