tugbaayaz Dilekdygn hamileliğim 13+1 2 gün önce doktora gittim ilacımı değiştirdi femix verdi şuan ona başladım içinde yine vitaminler folik asit ve omega3 var
Derin_Demir Dilekdygn benim doktorum 23 hafta itibariyle başlattı ocean mummy kullanıyorum. Doktorun önermedi mı. Bence doktoruna danışmadan başlama canım
Dilekdygn Hergün alıyor musunuz? Benim doktorum pek önerme taraftarı değil. İmom diye bir ilaç verdi 2 3 günde 1 alabilirsin dedi
elif00000 Dilekdygn hergun kullaniyorum devit d vitamini icin .ocean mummy omega demir çinko vs var içeriğinde
EsraaMus Dilekdygn Benimde doktorum pek önermiyor vitamin 26. Haftadayım. Haftada bir kez balık yiyorum güzel de besleniyorsan gerek yok dedi. I mom yazdı banada kafana göre takıl dedi bende öyle yapıyorum ☺️
2kizanasi O haftalarda elenatal kullandım, bir çok vitamin ve takviyeyi barındırıyor. Bir kutu bitti bıraktım
Zelihahut Elenatal 2 kullaniyorum omega3 icerikli multi vitamin ferrum kan ilaci birde devit damla kullaniyorum demir icin (:
Miniminikuss Dilekdygn aynen canim ya bana 12.cı hafta itibariyle folıgı bırak dedi bıraktım bı ay sonra kontrole gel dedi bısey vermedi suan bısey kullanmıyorum 😳
Dilekdygn Derin_Demir başka doktora danışabilirim aslında ama bilemedim çünkü herhangi bi vitamin, demir veya kan ilacı kullanmıyorum
Derin_Demir Dilekdygn bende çok söylendim başlarda herkes vitamin kullanıyo bana niye vermedi diye. Ama her doktorun düşüncesi ayrı. 6. Ayıma kadar sadece başlarda folik asit kullandım. 6 ay da başladı doktorun vermediyse bi bildiği vardır canım ama sen bilirsin tabi danışabilirsin ayrı bi göze
Dilekdygn Derin_Demir evet tüm doktorlar farklı düşünceye sahipler. Ben ilk 3 ay folik asit kullandım ve sonrasından hiçbirşey kullanmadım 🤷♀️
Derin_Demir Dilekdygn bende öyle merak etme bebişin vitaminlerini senden ve yediklerinden zaten alıyor 😊 düşün hiç bi vitamin kullanmadım ama prensesim 10 gün önden gidiyor. 🥰