Ebrarsahn Sahil lierac mı nedir vs cok etkili cok yasak olan bir ürünmüş aslında Allah korusun bir çatlak için bebeklerimizi etkilemeyelim
Sahil _9297_ instagramda genelde mustela ve lierac i ovuyorlarda emin olamadim.siz devam etmeyi dusunuyormusunuz doguma kadar mustela ile
_9297_ Sahil evet canım düşünüyorum kullandigim halde de çatlağın olursa artık ona yapabileceğim biseyin yokk tabi tedbir almak en doğrusu galiba 😊🤗
Aysenur41 Sahil dalinin avakado zeytin yagı ve badem yagı karısımlı bebek yagı var onu kullandım 37+5 im henüz catlak yok
Zhrnz Sahil benim 3. Gebeligim krem kullanmadim hakiki zeytin yagi.surdum sadece cok sukur hic catlagim olmadi.🤗
Destinamarla Sahil ben lierac aldım çünkü yakın arkadaşımda şahit oldum çok faydasını gördü. Ben henüz çok yolun başındayım ama hiç iz kalmasını istemediğimden kullanmaya başlayacağım iki üç hafta kadar sonra yani 3 aylık olunca
Kaya-6363 Frei öl çatlak yağı arkadaşım ikiz hamileydi kullandı ve çatlamamıştı bende kullanıyorum 22 haftalık oldum çatlamadı şimdidilik
nyeyn123 Sahil canım bebe yağı kullansan kafidir baska arayışlara girmene gerek yok şiştin mi çok ona göre 6 aydan sonra düzenli kullan yeter
Gzmozcetin Sahil vücudu nemli tutmak önemli deri genişlediği için çatlayabilir ama bencede biraz yapıyla alakalı sanırım 32. Haftadayım hiç çatlamadım. Bu rağmende bebeyağı sürüyorum.