Naaagihannnn Momgirl merdiven fayda etmio onu gectim ben artik dus ta etmio her gun aliorum bi hurma kaldi bakalim onu da denicem hepimiz icin hayrlisi olsun ins 🤲
EbruZrlu Naaagihannnn valla ben de ananas hurma tarçınlı su ilişki duş bunları denedim fayda etmedi akşama da ahududu çayı alcam ama aktardan bulamadım sallama çay şeklinde alcam başka ne yapabilirim bilmiyorum 🤦🏻♀️
Bellazarea Naaagihannnn Keşkeeeee 😂😂😂 kızlar acı biber bebeği baya bi hareketlendirdi, yani 1 saat boyunca full hareket etti can acıtıcı bir şekilde, ben yedim siz yemeyin rahatsız olmasın bebişler
Momgirl EbruZrlu Ben bügün yürüyüş de ekledim hiç bi değişiklik yok gibi bakalım yarın doktor ne diyecek
gezentianne EbruZrlu Ahududu çayı ben 2 gündür günde 2-3 fincan içiyorm kasılma yapıylr ama sancı yok, aktarda bulamadm trendyoldan almştm
NUMA-ALP_EKN Bugun doktora gittik 4200 olmus yarin sezeryan olucam hanımlar insallah bakalim hayirlisi olsun
Naaagihannnn NUMA-ALP_EKN masallah subhanAllah 🤲 kiz soleme herkeze ne guzel gelismis benim ki 2900. Rabbim yardimcin olsun hayrli evlat olsun ins
EbruZrlu Naaagihannnn tadı pek yok az bişey geliyo ben de nefret ederim tarçından normalde asla kullanmam ama pek gelmedi bana
EbruZrlu Naaagihannnn ben soğuk suya 3 4 kabuk tarçın atıp kaynattım sonra tarçınları içinden aldım. bekletince tadı çok yoğun oluyor
EbruZrlu Momgirl ben de yarın yürücem tek başıma yürüyemiyorum eşimle yarın için kararlaştırdık yürüyelim dedik 😬
gezentianne EbruZrlu Ben sabah akşam köpeğimle yürüyorum hem de hamileliğin başından beri ama yok yok 😀😀