Naaagihannnn Gktrkzbn2020 darisi basimiza ins haber ver tatlis bizede rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtul ins 🤲
Naaagihannnn NUMA-ALP_EKN yoo benim ki anasi gibi.minyon 2900 de suan 🙈 normal doguma da uygunum cok sukurr 🤲 rabbim seninde yardimcin olsun ins bian once dogum olur vala gordugun gbi hepimiz ayni dertteyiz birbirimizi dualarimizda eksik etmeyelim bir avazda kurtulalim.ins 🤲
Bellazarea Kızlar, acı yediğim için mi bilmiyorum ama 3 saattir 30 dk aralıklarla gelen sancılarım var 🤣 bakalım devamı gelecek mi...
EbruZrlu Bellazarea ay sen de mi 😬 hadi kızlar bir avazda kurtulun inşallah bizi haberdar edin dualarım sizinle 😍
Bellazarea EbruZrlu Naaagihannnn Dün gece uyuyakalmışım sancılardan, uyandım yine belimde hafif hafif hissediyorum, bakalım, bugün çıkıp yüricem merdiven falan çıkarım
Alya2101 Naaagihannnn bacım bende 39+4 ama ne gelen var ne giden nst normal çatı açılma yok sancı yok bişe yok uykularım haram oldu maşallah bide hareketli oluyor bazı zamanlarda. Ve kaburgalarımı parçalıyor resmen şimdi ise 4 gündür sağ bacağımda doktor kalsiyum eksikliği diyip bana ilaç verdi kullanıyorum fayda yok kimi koca karılar da çocuk yeli diyor ondan ağrıyor diyor ama ben yürüyemiyorum tökezliyerek yürüyorum napıcam ben öldüm ağrılardan banada fikir verin ya 😔😢
Naaagihannnn Alya2101 tatlim rabbim yardimcin olsun hepimiz ayni durumdayiz 🙄 burda yazilanlsri denicem bende hurma vs tavsiyeleri sende dene istersin
Naaagihannnn Alya2101 bilmiom ki bende burda duyuorum hurma yiyin die ye bakalim belki faydasi olir 😀 ben bugun baslicam rabbimin izniyls bi avazda kurtuluruz ins. Artik
Adige09 Gktrkzbn2020 kizlar onu diyecektim bitki çayları ozellikle tarçın, kekik ve adacayi vücutta bazi seylere sebep olabilir zehirleyebilir dogal ilac kullanıyorsunuz cunki
Mervettas Naaagihannnn bende de ses Seda yok ben yurtdışında yaşıyorum burada en son 36.haftada kontrol ediyorlar sonra doğumu bekliyorsun açılmam falan var mi yok mu hic bilmiyorum oyuzden.sancim olmadığı da kesin yalanci da olsa 😃23 Şubatta doğacak görünüyor ama ozaman doğmazsa nst ye bağlayacaklar o güne randevu verdiler.
Momgirl Naaagihannnn 39+2 deyiz herşeyi denedim yok açılma felan.cumartesi günü çatı muayenesi oldum hatta doktor biraz uyardım bakalım dedi ama gelen giden yol hırma ananas merdiven in çık işe yaramadı bakalım cuma tekrar kontrol var
Naaagihannnn Momgirl merdiven fayda etmio onu gectim ben artik dus ta etmio her gun aliorum bi hurma kaldi bakalim onu da denicem hepimiz icin hayrlisi olsun ins 🤲