_Cansuu_ Esir benimde aynen öyleydi kuzum Çarşamba kanala inmiş demişlerdi cuma günü yok yani suni sanciyla 6 saat bekledik yok yani olmqdi kismette sezeryan yapmak varmış, sağlıkla doğum olsun inşallah hayırlısıyla Allah kolay doğum nasip etsin
EbruZrlu Pamuk_3465 aktarlarda satılıyor söylenene göre doğum başlayıp açılma olunca suya koyuyosun ot açıldıkça açılman oluyor doğum hızlanıyor
Naaagihannnn Esir ooohh cok sukur kuzum 😀 bidiklar inatsa biz onlardan daha inadiz 😀 rabbim hayirli evlat eylesin saglikla buyutun ins t
Esir Naaagihannnn öyle valla doktorum bile maaşallah dedi yaptık normal diye rabbim bebeşlerimize can sağlığı versin🥰🥰
Naaagihannnn Esir ben nobetci doktora yaptim son anda bizimkini biraktik nobetci doktor dedi ki buguns kadr hic bole dogumum.olmadi geldim 5 dk ya gonderdin bebegi afferim sana dedi 😀 digerne ne kadr hirslandiysam bi hamlede pit 😀😀
_Cansuu_ Naaagihannnn ne güzel maşallah sana kuzum bn o kadar istedim normal olsun diye aşağı inmemiş bebeğim o benden inatçı çıktı olsun kucağımızda ya , ağrıların var mı peki bebiş nasıl
Naaagihannnn _Cansuu_ olsun olsun onemli olan saglikla gelmeleri normal.sezeryan hic onemli degl. Vala agrim yok herhalde ya dogum haneden ciktim odama gittim bebek gelene kadr yattim 10 dk falan 😀 sonra hic yatmadim ne agrim kaldi.ne yorgunluk.hic bisey kalmadi cok sukur 🤲 bi iste oturmada hafif skıntı yasiorum dikislerden onun haricinde annelik.gucu dedikleri sey geldi galiba 😊💪 senin bebis nasl sen nasilsin
_Cansuu_ Naaagihannnn maşallah ya çok sevindim senin adına , çok şükür bebegim iyi benim ağrılarım oluyor normal olarak geceleri uykusuz bırakıyor biraz bebiş ama dediğin gibi annelik gücü dayanıyor insan. Zaten dünyanın en güzel şeyi değil mi bu mucizevi bir şey sanki 🤗
Naaagihannnn _Cansuu_ evet sorma deli gibi once uyusun die bakiorum snra ozledim uyansin artk diorum 😀
Burcistan Naaagihannnn 20 şubatta suyum geldi ve hiç açıklık yoktu çatı da dar olduğu için sezeryan yaptık şuan gayet iyiz şüküt sizler ne durumdasınız
Naaagihannnn Burcistan 21 nde sancim basladi evde sancimi cektim 22 snde gittim 2 cm di snra 1 saat bekledk 3 cm olunca dogumu gerceklestirdik 😊