EbruZrlu Naaagihannnn inşallah canım valla sağmaktan göğüslerim yara olmak üzere artık. Az da olsa mama da vermeye başladım
Naaagihannnn EbruZrlu alisir alisir merak etme sende kendini cok kasma o da etkiler kuzum. Banada dua et nolur dun den beri sancilarim 5 dk 3 dk arayla gelio gidicem simdi hastaneye ins bu sefer dogururum saglikli bir sekilde duani eksik etme 😘
EbruZrlu Naaagihannnn ayyy hafi inşallah bebekten dolayı çok geç görüyorum mesajları bilgilendirme yap sürekli
Esir Naaagihannnn ay ne güzel maaşallah darısı bana. Hızlı bir şekilde açılır inş rabbim güç kuvvet versin ismim Esra banada dua et olurmu🤲
EbruZrlu Naaagihannnn meryem ana otu alsaydın denerdin suya koyup hafi inşallah bir avazda çıkar gel😅
Kircicegi-34 Kizlar ya sag bacagimda kramp degil ama benzeri gecmeyen bir agri var en az 3 saat oldu gecmiyor 39+1 deyim nedendir ya masajda yaptik gecmiyor
EbruZrlu Naaagihannnn hadi gözün aydın valla çok sevindim Allah analı babalı sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah güle güle büyüt canım 😍
Naaagihannnn EbruZrlu saol kuzum amin ins 🤲 hepimizin evlatlari oncelikle saglikli sonra hayrli evlatlar olsun ins 🤲
_Cansuu_ Naaagihannnn canım çok şükür istediğin gibi oldu doğumun hayirlisi olsun. Bana da suni sancı verdiler 2 cm açıklığa ulaştım bende ama 5 6 saatte falan suyumu patlattılar doğumu tetiklesin diye bebek gelmedi başı yukardaymis çok sezeryana alındım ağlaya ağlaya gittim desem yeridir. En korktuğum geldi başıma kızım doğdu çok şükür bizim de uyku sorunumuz var uykusu var ama uyumuyor bir türlü nedense emmeyi de çok seviyor sütüm de geliyor ama sanırım şu an az geliyor arada mama veriyorum.mecbur bende.
EbruZrlu _Cansuu_ senin de gözün aydın canım sağlıkla dünyaya gelmiş ya önemli olan o güle güle büyüt bebeğini ❤️
Esir _Cansuu_ 40 haftayı doldurdum bu sabah 4 de yatış verdi suni sancıyla denenecek benimkide kanala inmedi baya stresli ne olacağını bilememek dua edin olur mu
_Cansuu_ EbruZrlu sağolasın kuzum çok şükür aldık kucagimiza inşallah sakin bebekler olurlar , hayırlı evlat olurlar bizlere , hepimize hayırlı olsun @Naaagihannnn
_Cansuu_ Esir benimde aynen öyleydi kuzum Çarşamba kanala inmiş demişlerdi cuma günü yok yani suni sanciyla 6 saat bekledik yok yani olmqdi kismette sezeryan yapmak varmış, sağlıkla doğum olsun inşallah hayırlısıyla Allah kolay doğum nasip etsin