Greyy90 Demus tabi orası öyle o yüzden mümkün mertebe pişik konusunda en az şikayeti olan primayı tercih ettim ben artık ona da pişik olursa değiştirirm mecbur 😌
bilaloguzunannesi Gamzemmmm MaşAllah benim de oğlum olacak ama daha hiçbirşeyi yok hangi markalar aldınız
bilaloguzunannesi Demus biz ebeyle konuştuk 6 aydan sonra gelirsen daha iyi olur dedi ve her çarşamba oluyormuş öğleden sonra
Kaderdrsun12 Bizde 21 haftadayız kızım gibi 36 haftada doğarsa tam mayıs 31 10 gün daha geç doğarsa haziran başı 🙄 henüz sadece e bebekten zıbın aldım önümüzdeki ay çıkmayı düşünüorum alışverişe
Birkucukeylulmeselesi Hiç bir hazırlığımız yok tuncelide yaşıyoruz burda hiç birşey yok nisanda memlekete gidince başlıyacaz inşallah
bilaloguzunannesi Birkucukeylulmeselesi hangi doktora gidiyorsunuz 23+2 günlük oldum biz Kemal kılıç doktorumuz çok iyi bir kaç defa gece aradık hemen açıp konuştu memnunuz
Birkucukeylulmeselesi bilaloguzunannesi ben tuncelide yaşıyorum eşimin isinden dolayı. İskenderunluyum. Ali yeter diye düşünüyoruz gorumcemin doktoru çok memnun.
bilaloguzunannesi Birkucukeylulmeselesi sağlıkla gelsin inşAllah bizde eşimin işi dolayısıyla burdayız tayin henüz çıkmadı inşAllah bu sene burada kalırız çünkü haziran doğum olacak tayin çıkarsa çok zorlaniriz o yüzden bebek odası yapmıyoruz sadece beşik almayı düşünüyoruz ve ana kucagi var ya elektrikli ondan alıcaz 😊
Birkucukeylulmeselesi bilaloguzunannesi ben daha hiç birşey alamadim tunceli çok güzel havası suyu insanı doğası gerçekten ama biraz alışveriş konusunda kısıtlı avm ve çok mağaza yok onun haricinde herşeyi güzel insanları sıcak havası iç açıcı suyu saca çok iyi yarıyor 😂 parkı dogasibpiknik alanları herseyinden çok memnunum
bilaloguzunannesi Birkucukeylulmeselesi anladım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda benim de gideceğim yer olsun yeter
Sehriban65 Demus ayy bende öyle diyordum ama öyle büyük hevesle örüyorum ki şuan 4,5 parça yaptım neredeyse hırka,yelek,tulum,patik, şapka :)