Sezen95 Demus buralardan hiç gitmedik kiiii 😂😂 25+4 üz en geç 25 mayısta beklıyoruz 😍 hazırlıkları bitirdik sayılır odasıyla bebek arabası kaldı 🙈
Minnosanne27 Demus inş bişey yoktur cnm dikkat et bol bol dinlen 😇🙏👆👼hayırlısıyla kucagımıza alalım 😇
Demus bilaloguzunannesi aslında evet bana da alma derse hiç bisi alamam o an sinirlerim bozulur 😊 görümcwmle giderim tam tersi ben ona alma derim tam bi alış veriş delisi
bilaloguzunannesi Demus hatay da oturuyoruz bilmiyorum gebelere ders veriliyormuş iskenderun palmiye hastanesine gidiyorum artık ben de gidicem hem daha bilgili olurum 😊
matrushka Demus Haha kuzum doğum korkusu değil bebekli hayat zor mu nasıl bilinmeyen bir yere geçiş yapıcaz onun tedirginliği :))
Demus matrushka 😊😊valla ben 6 sene bekledim ve çok şey yaşadığım için korkum yok hep heyecan sadece arada diyorum acaba rüya mi görüyorum siye🥺🥺
Gul6100 24 haftaligiz bizde minnos bir erkek bekliyoruz allahin izniyle 🤗 erken dogum riskimizden dolayi besik ve bebek arabasi haric hersey tamamlandi cok şükür. Besik ve bebek arabasinida amcamiz ben hediye alicam geldigimde dedi bekliyoruz bakalim
Demus Gul6100 ohh maşallah benimde kardeşim alacaktı ama son anda askerliği çıktı ondan aldırmadım 🥺 artık gelince acısını cikartirim
Sehriban65 Demus ayy bende öyle diyordum ama öyle büyük hevesle örüyorum ki şuan 4,5 parça yaptım neredeyse hırka,yelek,tulum,patik, şapka :)
bilaloguzunannesi Demus biz ebeyle konuştuk 6 aydan sonra gelirsen daha iyi olur dedi ve her çarşamba oluyormuş öğleden sonra
yesim-5271 Biz de 25+1 iz. Su an 26 mayıs görünüyor doğum o zamana ne olur bilemeyiz. Biz de yavas yavas alıyoruz park beşik hastane çıkışı zıbın ve 0 3 ay 3 6 ay bi kac takım kıyafet... Tâbi liste yapıp son dakikaya bırakmadan almak gerek. Son aylarda zor olur diye düşünüyorum