Sarayhelvasi Kızlar 33+2yim bugün bi baktım göbek deliğimin çevresinde ufak ufak çatlaklar başlamış belli belirsiz ama ilerleyecek demek ki... ne yapayım ne kullanırsam önlerim???
bebekkaradag Sarayhelvasi Bu zamana kadar kullanmadıysanız artık işe yaramaz diye düşünüyorum🙈 Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman başlamalıydınız🙏🏼
Sefaat Sarayhelvasi 14 15 haftamdam beri zeytinyaği kullaniyordum catlamadi diye sevinmistim ama 37 haftamdayim catlamaya basladi vucud yapisi bazen ne kullanirsan kullan catliyor
Gunesimveben Sarayhelvasi valla bnde 3.aydan beri kullaniyorum hic catlamamstim bu hafta siz gibi gobegimin kenarinda ufak izler olms. Bol su icmek en onmlisi bnce. Bn bu hfta suyu az icmistim etkisini gosterdi hmn ne yazikki suyu bol icin en onmlisi
Sarayhelvasi bebekkaradag kullandım canım kendi ürünlerim var ama çatlamayı engelleyici şeyler. Oluşan çatlakları nasıl engellerim ya da geçiririm acaba
Bgmbgm Elifabakli Sefaat ben biooil kullandım catlamadim ikinci gebeligim ama annemde de hiç çatlak yok genetik olduğunu dusunuyorum bugün kakao yağı aldım kalıp sabun gibi bişey bakalım onu eritip onuda surucem ben onlemimi alayimda nolur nolmaz
Sarayhelvasi Gunesimveben ya İnan’ın öyle böyle su içmiyorum.. geçen hafta ailemin yanındaydım yağ sürmedim ihmal ettim acaba ondan mı ki.. 😞 neyse... bebiş sağlıkla gelsin de