Adel001 Eliffsvl ben tutuyormu diyo sordum canım ya bilemedimki banada meraklı geldi😕 bende kız sivilcelenme var tüylenme var ağda yaptırıyorum karnıma
Adel001 Eliffsvl ultrasona kadar herkes kız diyordu😂 ultrasondan sonra herkes rüyasında erkek bebek görüyor 😂😂😂😂
Eliffsvl Akdenizbebisi ya iyikide lazere gitmemişim baya garanti felan veriyorlardi tekrar cikmaz diye felan demek o bile işe yaramiyor Ne bu kadinların çilesi 😐🙄
Akdenizbebisi Eliffsvl ben pişman oldum gittiğime özellikle bikini 😔 iyi ki gitmedin ben doğumdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum 😅 eskisi kadar yok ama bende resmen erkekler kadar çıkıyordu bacak falan şimdi öyle değil ama yine gidiyorum ağdaya
Eliffsvl Dilanburak ya umarım insallah . Bebişin cinsiyeti neydi 😍❤ bir alakasi yok demi cinsiyetle herkes hormonlarla alakali diyor ama
Emirbebek Eliffsvl bende erkek bebek bekliyorum ilk gebelik 34 hafta olucaz çok sivilce çıktı bende de malesef geçmiyor. 🤰🏻🧿🧿
Eliffsvl Emirbebek Allah saglıkla kucaginiza aldirsin ❤ kaçıncı haftada ögrendin canım cinsiyeti bebişin 😍
Dilanburak Eliffsvl valla erkek oldu mu tüylenme oluyor diyorlar ama nekadar doğru bilmiyorum iki hamileliğimde bile tüylenme oldu ikisi de erkek