Burcugaz Akdenizbebisi bozma moralini bacım ya kız çocukları zaten erkek gibi olmuyo daha düşük kilolar oluyo kız sonuçta minyon daha dert edilcek bi durum değil sağlıkla doğsun yeterki 😘
Akdenizbebisi Burcugaz rahim ağzı incelmesi başladı ama o yüzden çok dert ediyorum 😔😔 korkuyorum 😔😔 o yüzden kilo alsın istiyorum 26+3 haftama girdim 5 gün önce ayrıntılıya girdim 750 gram dedi 😔
Ffulyalkan Nevinnn dillendirmemek elde değil ki icimde kıpır kıpır deliriyorum bazen büyüdüğünü görünce ☺️
Burcugaz Akdenizbebisi sen yine içine doldurma sıkıntıları o anlıyo senin sıkıldığını onun için iyi düşün iyi olsun pıtırcığın için rabbim ona sağlık versin tonton kız olsun inşallah ❤
Beyza-20 Benimde aynı durum doktor 2 hafta önde dedi son kontrolümde çok korktum şeker varmı dedi şeker kontrolü yapıyorum şimdi evde en son gittiğimde 33 haftalıktı 2.800 dedi doktor tosun olmuş benim oğlum şuan 34+6 yız Sağlıklı gelsinde🤲🏼🤲🏼
Senam19 29+5de hem devlete hem özele gitmiştim Devlette 1554 kgyken özelde 1300 kg çıkmıştı boyuda devletteki ve özeldeki ölçümlerde farklı çıktı hangisi doğru bilemedim🙄🤷 hangisinin doğruluk payı yüksek bilen varsa söylerseniz sevinirim anneler😊 Ffulyalkan