AysennHE Sonunda ciftli sayılara biz de düştük ne kadar sezeryanla olucak olsa da uygulama da 99 u görmek cok güzel bundan sonrası hemen gecer artıkın😃
535285 AysennHE benimde Nisan sonu Mayıs başı veee kızımla Son 💙💙💙83 çok sabırsızlanıyorum biran önce gelsin istiyorum
AysennHE Minikmelek yok kuzum gün konuşmadık ama ben 39.haftanın içinde olsun istiyorum bakalım durarsa beklicez doktorda bekleriz dedi suyun sancım gelmezse dedi ☺️
AysennHE 535285 Allah'ın izniyle gelir canım az kalmıs hatta az kaldı😆😍saflıkla gelsin prenses inşallah benim ki de kız😍♥️
AysennHE spiker_anne oo sizin ki daha az kalmış😍 Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲😍
AysennHE 535285 isim tam belli değil ama şuan sadece aklımda Simay var eşimin ismi Sinan benlm ki Ayşen bize uyuyor diye böyle düşünüyorum ☺️ siz karar verdiniz mi 😍
535285 AysennHE çok güzel düşünmüşşun bizde lina ya da elif ada diyoruz tabi kaynanam benim adımı köyü diyo ben de istemiyorum ama 😞
AysennHE HasanMutlu anammm😁😁 bişey kalmamış yaa😍sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla evinize dönün insallahhh🤲😍
AysennHE 535285 teşekkürler canım ☺️ Lina ismi de çok güzelmiş eşin bişey demiyorsa istediğini koy canım sonradan pişman olma benim büyük kızım bana kızıyor niye istediğin ismi koymadin ismim hiç güzel değil diyor 7 yaşında daha şimdiden isyan ediyor😕