Bsra1998_ https://imgyukle.com/i/nIpaD6 kızlar bugün ilk idrarimla test yaptm beklenen adet günüm yarın. Bugunde hafif kahverengi bi leke geldi test yaptm boyle çıktı sizde görüyormusunuz ikinci çizgiyi?
Atacanseda Bsra1998_ hayırlı olsun canım doktora git kan tahlili yaptir gelen leke de yerlesme kanamasidir 😊
Dilanburak Bsra1998_ yok yok ozMam vardır ve bi kan tahlili yapın o daha iyi sonuç verir kaç günün gecikti
EbruIrmakAhmet Bsra1998_ bi test daha alıp yap canım ben 3 4 tane ayrı marka test alıp yapmıştım kan sonucu çıkana kadar inşallah hamilesindir 😊🙏
papatyaa1 Bsra1998_ benim adet günümde testi yaptıktan iki saat sonra falan silik bi çizgi çıkmıştı. Meğer hamileymişim :) hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ayse_okyel Bsra1998_ şu çizgiye silik sizde görüyor musunuz demiyor musunuz 😂 arkadaş nasıl görünmez el sallıyor 👋 kan verin hemen ❤️
Bsra1998_ Ayse_okyel verdm verdm canm hatta kan verdm eve gelio bu testi yaptm benim ters oldu biraz 😂
Zhrnz Bsra1998_ ikinci.cizgi belirgin benimde bole.cikmisti hayirli olsun suan 31 haftalik olduk biz darisi.hayirla size olsun insallah kan testi yaptirmanizda fayda var 🤗
Seymasezer Bsra1998_ test sonucu için neden yarını bekliyorsunuz ki :) hayatta bekleyemem ben. E-Nabız indirin telefonunuza test sonucunuzu ordan öğrenin derim ben.
Ayse_okyel Bsra1998_ ohoo meşur bir sözüm var sana da söyleyeyim . Boyumca oğlum var ama istediğimiz hayalini kurduğumuz o ikinci çizgiyi göreyim hastanenin önüne çadır kuracağım 😂 hayırlısı olsun arkadaşım
Vrlkdr Bsra1998_ akşama e nabız dan bakabilirsin cNım bazen erken çıkıyor bir kaç saate. Sürekli takip et