pyrzmom 25+1 86 ile hamile kaldım şekerimden dolayı 6 kilo verdim ilk 3 ay sonrada hiç slmadım 81 falanım suan bebeğimde 23de 600 gramdı 26tı da gidicem nasipse
ozlemoz13 Saadet26 cumartesi gidicem doktora çok korkuyorum 🤦♀️ şiştim yani baya farkındayım, irademe hiç hakim olamıyorum sürekli çikolata istiyor canımm 🙊 birde kiloya falan çok takılan bir insanım sonum ne olucak bilmiyorum 😂
Papatyakalplikadin Ysssm 24+5 deyim 7,5 kilo da ben 😁 ister misin aynı gün aynı kiloda doğuralım 😁😁😁😁
Ysssm Papatyakalplikadin haha valla bizim dogumlar ya bayrama ya ramazana 😃😃 olsa keşke arkadas olur büyütürüz 😀
Papatyakalplikadin Ysssm benim planlı sezeryan olacak bi aksilik olmasa, doğum tarihini de 20.05.2020 düşünüyorum 🤓😁😁
Ozgesn Saadet26 24+4 te 8 kilo almıştım şimdi 26+1 im 10 kiloyu tamamlamışımdır 😂 yiyorum tutamıyorum kendimi doktor şeker yüklemesi verdi yaptırmadım 20 kilo alanlar var mesela yanlış anlamayın kınamak amaçlı demiyorum ama bence benim kilom şeker yüklemesi gerektirmiyor 🤭 ay sonu gdcem insallah doktor neden yaptırmadın demez 😂
Saadet26 Ozgesn bencede ben yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı sadece dikkatli ve dozunda yemek gerekıyo işte
Ysssm Papatyakalplikadin aa benim ilk dogumum olacak normal istiyoruö cok ama zaman gösterecek inşallah 😍