Yaseminturan_ Saadet26 56 ile hamile kaldım suan 62 oldum toplamda 6 kilo aldım🤦🏻♀️ Oğluşumda 25+1 de 807 gramdı 🐣
2z-nns Saadet26 24+3 ve 9 kilo aldım. Biraz hızlı gidiyoruz ama ikiz benim. O biraz normaldir herhalde dedirtiyor 😄
Happy46 Saadet26 merhaba bende 25+2 57 kiloyum dün kontrole gittim doktor bana hamur işi ve tatlıdan uzak dur dedi meyveyi az ye dedi bebeğin biraz kilosu ve suyu bir tık fazla dedi 😣
ilknrgl Saadet26 20.haftaya kadar 2 kilo almistim sadece sonra bi baktim 20 gunde 2 kilo daha almisim suan 24+1im 51 kiloyum yani en son 1 hafta once ölçülmüstüm toplam 4 kilo aldim iste😂
Mom46 Saadet26 Allah inandırsın hiçde direnmiyorum çikolata yemeye bayılıyorum😅ve ağrıdan kramplardan ve oğluşun tekmelerinden gece 3 e kdr uyuyamıyorum acıkınca o saatte domates ekmek bile yiyorum😂🤭🤭
Papatyakalplikadin Ysssm 24+5 deyim 7,5 kilo da ben 😁 ister misin aynı gün aynı kiloda doğuralım 😁😁😁😁
Murvetuguracar Kontrolum yarin bebegimin kilosunu bilmiyorum ama ben 7 kilo kadar aldim sadece gobekten o da ☺ geceleri uykularim cok bolunuyor ve bacak agrilarim oluyor cok :(
zeynep_2020 Saadet26 ben hiç takmıyorum fırsattan istifade ediyorum canım ne isterse yiyorum doğumdan sonra veririm çünkü kendime engel olamıyorum Çok takma sende hamileyiz sonuçta daha önce niye bu kadar yemiyordum kilo almıyordum öyle yani 😊
Happy46 zeynep_2020 53 ile kaldım 57 oldum şeker yüklemesi yapmayacagız açlık ve tokluk kan şekerini ölçtür dedi sadece