Srpplt Selalee22 yok ben gidiyorum o işleme baslamadan once pudra dokuyor sonra da ağda yapiyor ☺️ evde dokup gitsem ben gidesiye kadar o pudra yok olur 😁
Boncuk16 Canım 38 haftalık gebeyim hep ağdaya gittim tenim hassas olup acıdığı için emla uyuşturucu krem kullanıyorum eczanede var 35 tl doktoruma sordum sıkıntı görmedi sende bir doktoruna danış istersen
Burc91 Benim kuaforumda bebek pudrasi döküyor benim hic acimadi diyebilirim, birde hamile degilkn daha cok acirdi sanki hamileleigimden beri pudrasiz cok aldirdim cok acimadi
Sumeyye_g Ebruu11 öyle kremler çok kimyasal içerikli enfeksiyon riskin çok yüksek şakın kullanma evet normal zamanda ağdada canım öyle yanmazdı ama gebelikte genital bölge ve bacakta bile çok acıyordu başlarda yaptım sonradan maalesef göbek büyüyünce yapamadım jilete geçtim maalesef böyle devam ediyoruz
Gzgr Haftadayim bugun gittim kuafore agdaya ve ilk kez agda yaptirmis oldum.Daha da gidebileceğimi sanmiyorum🙈🙈Keske akil edip dediginiz kremlerden kullansaymisim.
Aycalyaa Ebruu11 ben kendimi bildim bileli aynı kuaförüme gidiyorum ama ne pudra ne krem kullanıyorum kasılma da sen kendini kasmazsan olmaz bende hiç olmadı kasılma vs sadece gebelikte daha çok acı hissi var iki kez çektiğinde o da gidiyo uyusuyo geri kalanını hissetmiyorum
Srpplt Selalee22 aynen faydasını gorrsünüz insallah ☺️ benm hamileligimden öncede hassasiyetim vardi ozamandan beri kullaniyoruz ☺️
zeynep_2020 Simsimm_x canım tüy dükücü kremleri kullanma çok sakıncalı diyorlar yinede burdaki tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşsınlar bende Burcan duymuştum
Simsimm_x zeynep_2020 umarım bi sıkıntı olmaz bir defa kullandım jilet hiç içime sinmiyor sevmiyorum bende bi arkadaşımdan duymuştum tüy dökücü kremi ondan sonra almaya karar verdim aslında zaten az kaldı dedim en fazla 2 3 defa kullanırım diye düşündüm tam içine kadar temas ettirmiyorum yinede bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum inşallah bişey olmaz 😕
Tazeannelik Ebruu11 evet en son gittiğimde tüm vucüt için ömrümden ömür gitti çok hassastı vucudüm ki ben lazere gitmiş biriyim, ama krem falan kullanmıyorum 3 dakika sürmüyor zaten ve bence değiyor, 40 gündür tertemiz geziyorum 😀
zeynep_2020 Simsimm_x canım kullanma derim daha öncede öyle postlar açıldı orda kimse tavsiye etmiyordu inş bişey olmazda çünkü kimyasal ve deriyle temas ediyor
aysenarslan Simsimm_x tüy dökücü kremlerin hamileyken zararlı olduğunu duydum içindeki kimyasaldan dolayı
30ekim19 Ebruu11 anestol diye bi kremim var etkili ama hamile kaldıktan sonra kullanmadım araştırıp deniyebilirsin😇