Ebruu11 Kızlar gebelikte genital bölgesi ağdasından önce uyuşturucu krem falan kullanan var mıı. Sanki normalden fazla acıyor, sizinde öyle mii
Belislina Ebruu11 öyleymiş ama geç cıkıyor kzlar ben afedersiniz yataga uzanıp bacaklarımı petege uzatıp aynayla ilkin bakıyorum sonra yapıştırıp çekiyorum bu elde ısıtılan ağdalardan yapıyorum çok memnunum 1 ay önce yaptım daha hiç bsey yok beklemedeyim iyice şiştikçe nasıl olcak acaba diye 🤦🏻♀️
Simsimm_x Ebruu11 evet hem çok acıyor hemde son haftalar yapmak zor oluyor. Bu zamana kadar ağda yaptım ama artık yapamıyorum mecburen tüy dökücü krem aldım onu kullanıyorum 37 haftalığım şuan
Aybuke_veli Ebruu11 evet hep jilet yapıyorum ikidir ağda yapıyorum ağrıyor ama napayım az kaldı dayanıyorum
Ebruu11 tansuyalman Evet canım mecbur. 32. Haftamdayım ağda esnasında aşırı kasılıyorum bir sıkıntı olur diye korkuyorum bende🤷♀️
Ebruu11 Belislina Valla ben kuaföre gidiyorum imkanı yok kendim yapınca dayanamıyorum hoş zaten dediğin gibi karnım büyüdü göremiyorumdaa ama inanılmaz bir acı🤦♀️
zeynep_2020 Simsimm_x canım tüy dükücü kremleri kullanma çok sakıncalı diyorlar yinede burdaki tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşsınlar bende Burcan duymuştum
aysenarslan Simsimm_x tüy dökücü kremlerin hamileyken zararlı olduğunu duydum içindeki kimyasaldan dolayı
Hilal04 Ebruu11 lidorin diye krem kullanıyorum cnm ben baya uyuşturuyo yoksa insanın canı çok acıyo 😒
Hilal04 Ebruu11 yarım saat önce sürüyorum anca etkisi oluyo sonra kuaföre gidiyorum çok hissetmiyorum aynen eczaneden başka yerde satılmıyo 70tl gibi bi fiyatı var
Bbsraa Ebruu11 yok benim aksine azaldı hem de acımıyor. Normalde çok kasardım acırdı da. Hamilelikte öyle olmadi
Srpplt Ebruu11 canım bebek pudrasi döküyor benm ağdacim hem batık olmuyor hemde acısını dha az hissediyorum tavsiye ederim 👍