Susamvemom ben Eylül ayında dış gebelik geçirdim. Psikolojim yeni yeni toparlanıyor. Bebek tüpe tutunduğu için kemoterapi iğnesiyle düşürdüler. Bu daha zor inanın. Kendi düşmedi, canlıydı, düşürüldü. 😔 Üstelik iğneden dolayı bebekte sıkıntı oluşmasın diye beklemem gerekti, tüpüm de hasar görmüş olabilir. Bu yüzden kendi düşseydi, normal düşük olsaydı diye çok dedim ama hayırlısı buymuş. Uygulamanın anasayfasına Mayıs anneleri diye başlık düşüyor, içim acıyor. Benimki de 6 aylık olacaktı. Ben ağlama isteği geldikçe ağladım. Bunda da bir hayır varmış, Allah verdi Allah aldı diye kendi kendime atlamaya çalıştım. Daha iyiyim ilk zamanlara göre. Erkekler o duyguyu hissetmediği için anlayamıyorlar. Benim de eşime sen üzülmedin diye kızdığım zamanlar olmuştu. O da "Sen ölümden döndün, seni düşünmekten bebeğe fırsat gelmedi. Yaşıyorsun bu bana yeter, ağlama ne olur artık" diye tepki gösteriyordu başlarda. Sonra bunu ancak bu şekilde atlatacağımı söyleyince kabullendi. Size ne iyi gelecekse öyle yapın. Kimisi eğlenerek kafa dağıtır kimi ağlayarak.