sevgili_balik Basakasaf 10. Günde ücret alınıyor diye biliyorum canım. Yani benim hastanede de 10 gün diye geçiyor ama 10. Gün ücretli oluyor diye açıklama yapmıştı 👩💼
Basakasaf sevgili_balik yaaa🤦🏻♀️Sona kalırsak öyle olur desenize neyse artık gidicez bakalım ne diyecekler
Sumeyye_g Elifka muayene kaydı açtıktan 10 gün içinde ücretsiz muayene hakkınız var ama doktor o kontrol süresinde tahlil isterse onlar ücretli sadece muayene 10 gün süreniz var
aytii Elifka bundan önce gittiğim hastanede 9 gündü şimdiki hastanede 10 gün. Hastanenize sorup daha doğru sonuç alabilirsiniz.
Gizemciim yani yasal olarak hakkın 10 gün. bir hastane sana atıyorum 7. gün gittiginde hakkın dün bitti felan diye saçmalayamaz. 10. günüm bugün ve suan hastaneye gidiyorum 👋
kader_jin48 Elifka 9gün sonra gitmen gerek ben öyle biliyorum geçen hafta öyle dediler 9gün sonra gittim ücretsizdi bi kan aldılar kan parası aldılar 45lira
UraSsmom Elifka Sgkya bağlı bişey bu muayeneden sonra 10 gün gidebilirsin. Doğumdan sonra yada herhangi bir ameliyat o zaman 20 gün oluyo.