Elifka Kızlar özel hastanede gecen gun muayene oldum kac gun ıcerısınde ucretsiz gidip muayene olabılıyorum bilginiz var mı
mervebkb Elifka Her hastanenin aynı mı bilmiyorum, benim gittiğim hastanede gittiğin gün dahil 10 gün içinde gitmen gerekiyor
Meralll59 Elifka 10 gün.arayıp hastaneye sorabilirsin canım belki prosedür farkı olabilir.geçen cuma muayene oldum bu cumada olucam arayıp sordum sadece barkod alacağımı ve ödeme yapmayacağımı telde ilettiler.
eylemc Muayene tarihi ile beraber 10 gün içerisinde kontrol hakkınız olarak gidebiliyorsunuz 🙂 tabii ki hastahaneye göre fark edebiliyor
Talentedmom Elifka Kontrol süresi 10 gündür Muayene olduktan sonra 10 gün içerisinde tekrar gidersen ücret ödemezsin
Tosbikim 10 gün içinde gitmen gerek bana zaten doktor 10 gün sonrasına tekrar randevu veriyor muayeneden sonra
Tbusraaa Elifka 10 gün canım yeniden kontrol aşamasında. Gittiğin gün ve h.sonları dahil olmak üzere sayılıyor.
sevgili_balik Basakasaf 10. Günde ücret alınıyor diye biliyorum canım. Yani benim hastanede de 10 gün diye geçiyor ama 10. Gün ücretli oluyor diye açıklama yapmıştı 👩💼