Esrayy Kızlar hangi şampuanı tercih ettiniz tavsiyenize ihtiyacım var hem bütçeme uygun hem de katkı maddesı olmayan şampuanı tavsiye eder misiniz
Simge_92 Esrayy dalinin içinde çok fazla kimyasal var mühendisin oğluna bakabilirsin. Mustela aldım bende herkes onu öneriyor. Biraz pahalı mustela ama biraz büyüsün daline geçerim diye düşünüyorum
2kizanasi Bütçe için bilemiycem ama ben Mustela aldım hem içerik olarak gönlüm rahat, hemde uzun kullanılır
Kerem-inannesi Rabiaa59 mustela cok iyi diyolar bebek yağını özellikle cok tavsiye eden var ama pahalıydı baktgmdq şampuanı ne kadar acaba ? Son ay bende şampuan deterjan derdinde olcam cunku🤔🤗
Meluscemil Türkiye’de fiyatını bilmiyorum ama bübchen tavsiye ederim. İki oğluma kullandım. Şimdi bebeklerede onu kullanıcam nasipse
Nergiiscelik Ben hipp ürünleri kullanmayı düşünüyorum canım hem fiyat olarak mustela kadar çok değil hemde içerik olarakta temiz olduğu kanısına vardım uzun araştırmalarım sonucunda :) mama takviyesi gerekirse onu bile hipp kullanmayı düşünüyorum
AcelyaC Bütçeye uygun olanlarda illaki kimyasal var mustela en katkısız olanı. İnstagramda mühendisinoğlu sayfası tüm bebek ürünlerini inceleyip yayınlıyor ordan faydalanabilirsiniz
ozlemoz13 Esrayy mustela aldım ama baby me'nin de içerik olarak temiz ve uygun fiyatlı olduğunu biliyorum. Dalin gibi markalar içerik olarak önerilmiyor.
Mmucizem Dalin normal kişinin kullanması bile iyi değilmiş aşırı kimyasal var bakım ürünlerinin hepsini mustela aldım muhendisinoglu sayfasını inceleyerek