gezentianne Bsra_95 Ahududu çayı dogumu tetikliyormuş egitimde söylemişlerdi,internette de rahim kaslarına iyi geldiği dogumu kolaylaştırdıgı yazıyor
Eceveannesi Bsra_95 çayı bilmem ama hareket hareket hareket Boll bol ev işi yatmiyordum hiç çok güzel acilma olur cnm
Talentedmom Bsra_95 Sancın başlarsa Meryem ana eli otunu bir suya koy duasını oku açılınca suyundan iç
Bsra_95 gezentianne işte bu ya. Bu çayın ismini bulmaya çalışıyordum. Dilime kadar geliyodu. Ama aklıma gelmiyordu. Teşekkür ederim canım.
Bsra_95 Eceveannesi doktorum da kordon dolanması olmasın diye ev işine fazla girme. Yürü ve çömel dedi. Ama onlara hala başlayamadım
Adige09 Eceveannesi ev isi yapamiyorum , yürüyemiyorum bile vajina çatı belki agrisi kasılma hersey var sizce ben yürüyeyim mi ? Ne yapayim canim bi tavsiyen var.mi
Eceveannesi Bsra_95 bişey olmaz cnm ya eskiden annelerimiz oturuyormuş acaba hiç hız şimdi nazik nesil vala ne kadar hareket okadar açılma cnm gene sen bilirsin
Gktrkzbn2020 Bende 39+1 haftalığım. Günde 7 tane hurma yiyorum 1 bardak ahududu çayı, 1 bardak adaçayı,squat,sıcak duş
gezentianne Gktrkzbn2020 39+1 im bana ebe ahududu çayı 3 fincan dedi trimester da zaten 1 fincan öneriliyor bence smdi artırın
Gktrkzbn2020 Bsra_95 hayır canım alttan muayene olmadım hiç. Gerçi boşuna uğraşıyorum gibi geliyor 😞 perşembe randevum var o zamana kadar gelmezse sezeryan büyük ihtimal
Yagmuroyku Hurma Bsra_95 canım bende 39 +1 im hurma ananas ve ahududu çayı demleye başladım günde 2 fincan iç ☺️İnşallah yarar bir de squat yapıyorum
Bsra_95 Yagmuroyku çömelme hareketlerinr başlamam gerekiyor benim de. Ama çömeldiğim zaman kalkmıyo 😀
Deniz2020 Yagmuroyku merhaba. Squat haraketi nasil yapilir? 36 haftama girdim. Kolay doğum için neler yapmaliyim acaba diye araştırıyorum😣
Eda1985 Yagmuroyku bu ahududu çayı marketlerde satılan sallama ahududu caylarindanmi yoksa aktarcilardan felanmı alıyoruz acaba?
Talentedmom Bsra_95 yok canım bende 2 tane olduğu İçin bir tanesini evde içiyorum diğerini sancı başlayınca yapıcam
Bsra_95 Talentedmom Allahım kolaylık versin bize. Bi avaz da doguralım inşallah canım benim 😐. Bugun alttan muayene de bile cok korktum dogum da napıcam bilmiyorum 😐